Sjećate se Fabia?

Pokorio je svijet isklesanim torzom i plavim uvojcima, a nevjerojatno je kako prvi muški supermodel izgleda u 63. godini

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fabio Lanzoni u 80-ima je bio jedan od najtraženijih muških modela, a i danas se može pohvaliti mišićavim tijelom i bujnom dugačkom kosom.

Talijansko-američki glumac i model Fabio Lanzoni (62) svjetsku slavu stekao je u 80-im godinama prošlog stoljeća kada je postao prvi muški supermodel.

Pogledaj i ovo showbuzz i dalje traži ljubav Bio je zaštitno lice ljubavnih romana i glumio u poznatim filmovima, a sada je priznao i grešku iz prošlosti

Javnosti poznatiji samo kao Fabio, svijet je pokorio svojim mišićavim tijelom i plavim uvojcima, a zbog romantičnog izgleda krasio je i broj e naslovnice ljubavnih romana. Svojevremeno je bio proglašen i najseksi muškarcem na svijetu, a ni danas ne izgleda puno drugačije nego u danima najveće slave.

Osim što se još uvijek može pohvaliti mišićavim tijelom, njeguje i istu frizuru te i dalje snima reklama i manekenske kampanje. No iako su žene ludjele za njim, nikad se nije skrasio, a nedavno se u potrazi za ljubavi preselio u Australiju.

"Australke su najljepše žene", pojasnio je svoju odluku tijekom gostovanja u emisiji The Morning Show dodavši i kako su žene u Australiji puno opuštenije i prirodnije od Europljanki i Amerikanki.

U intervjuu za australski news.com otkrio je i da je tajna njegova mladolikog izgleda u sedmom desetljeću u tome što ne pije alkohol i ne jede slatkiše.

"Sad se osjećam bolje nego ikad", dodao je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fabio (@thefabiolanzoni)

Fabio je karijeru započeo sa samo 14 godina, kada ga je u teretani u Milanu primijetio poznati fotograf Olivero Toscani koji mu je rekao da bi se trebao baviti manekenstvom.

Nakon što je stekao popularnost u rodnoj Italiji, s 19 godina preselio se u New York gdje je bez dogovorenog sastanka ušetao u agenciju za modele Ford i iz nje išetao s ugovorom.

U to su vrijeme muški modeli zarađivali oko 120 tisuća dolara godišnje, no Fabio je za svoj prvi posao bio plaćen gotovo 150 tisuća dolara te je tako postavio nove standarde za sebe i kolege.

Nakon procvata manekenske karijere, počeo je dobivati i glumačke ponude, a neke od najpamtljivijih uloga ostvario je u filmovima "Egzorcist III", "Čovječe, gdje mi je auto?" i seriji "Acapulco H.E.A.T.".

Karijeru mu je obilježio i jedan bizarni incident. Naime, Fabio se 1989. godine pred kamarama provozao u vlaku smrti, a tijekom vožnje je licem naletio na galeba kojega je tako ubio. Na YouTubeu postoji snimka incidenta kojeg se mnogi rado prisjećaju nakon više od 20 godina, a i sam Fabio je prisiljen o tome govoriti gotovo tijekom svakog svojeg javnog pojavljivanja.

  1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene