i dalje glumi

Legendarni Newman iz Seinfelda prije nekoliko godina fanove je morao obavijestiti da je živ, a pogledajte kako izgleda danas

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Wayne Knight proslavio se kao poštar Newman u seriji "Seinfeld", nakon čega se nije prestao baviti glumom, a zadnji njegov film izašao je ove godine.

Karijeru glumca Waynea Knighta (66) obilježila je uloga Newmana u kultnoj seriji "Seinfeld", koja je popularna i 23 godine nakon završetka snimanja.

Pogledaj i ovo Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) 23 godine od kraja serije Šašavi Kramer rijetko izlazi u javnost, a kad se napokon pojavi, teško ga je prepoznati, uvjerite se sami!

Ogorčenog poštara i najmanje omiljenog susjeda Jerryja Seinfelda glumio je od 1992. do 1998. godine, a glumom se nastavio aktivno baviti i svih ovih godina.

Ostvario je značajne uloge u filmovima "Jurassic Park" i "Space Jam" te se pojavio u nizu popularnih serija, uključujući "Kosti", "Lude 70-e", "Reži me", "CSI" i "Narcos", a posudio je glas i u mnogim animiranim filmovima. Posljednji glumački angažman imao je u filmu "12 Mighty Orphans", koji je izašao u lipnju ove godine.

U ulozi legendarnog Newmana ponovno se našao i 2020. godine kako bi pozvao Amerikance da glasaju na predsjedničkim izborima u videu za Deadline.

Što se tiče njegova privatnog života, iza sebe ima propali brak s vizažisticom Paulom Sutor, koji je potrajao od 1996. do 2003. godine, a nakon razvoda sreću je pronašao s filmskom urednicom Clare De Chenu, s kojom se oženio 2006. i zajedno imaju sina Liama.

Glumac se našao i u jednoj bizarnoj situaciji kada su 2014. godine internet preplavile glasine o njegovoj smrti.

"Živ sam. Imao sam priliku vidjeti kako bi ljudi reagirali da sam umro", kazao je tada za USA Today te se našalio kako mu je smrt donijela veću popularnost na Twitteru.

"To znači i da nikoga više neće biti briga ako poginem u nesreći, već su prošli kroz to", dodao je.

Kako danas izgleda i koliko se promijenio otkako je utjelovio legendarnog Newmana pogledajte u našoj galeriji.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo - 2 Petar Grašo Hana Huljić - 3 Jurica i Marija Pirić i Hana Huljić +2 Hana Huljić - 4 Celebrity Grašo se konačno oglasio o vezi s 14 godina mlađom Hanom, nije bio baš previše rječit, ali nešto je ipak otkrio

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) +0 Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Celebrity Marini Tucaković glazbenici su ostali dužni 90 tisuća eura, najviše joj duguju jedan folk pjevač i pjevačica kojoj je napisala velike hitove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene