jeste li je zaboravili?

Bivša Divasica nakon prekida s ocem svoje kćeri godinama uspješno krije ljubavni život od javnosti, a danas ima i drugu karijeru

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Vučić proslavila se u devedesetima s grupom Divas, a pjevanje je zamijenila drugom karijerom i danas živi puno povučenijim životom.

Pjevačica Maja Vučić (45) godinama je vladala domaćom glazbenom scenom s grupom Divas, koju su uz nju činile još i sestre Ivana i Marija Husar te Martina Pongrac, danas Štritof.

Skupina je osnovana na Badnjak 1995. godine i djelovala je na domaćoj glazbenoj sceni sve do 2005. Divasice su izdale tri studijska i dva live albuma te su višestruke dobitnice prestižne nagrade Porin. Neki od njihovih nezaboravnih hitova su "Sexy cool", "Oprosti mi", "Da ili ne", "Bon appetit", "Tvoja jedina" i mnogi drugi. Čuvena četvorka ponovno se okupila 2019. godine, no samo radi nastupa na jednoj posebnoj prigodi.

Nakon raspada grupe Maja se, kao i druge članice, upustila u solo vode, no pjevanje je kasnije zamijenila drugom karijerom.

Kao diplomirana psihologinja, bivša Divasica danas vodi privatnu praksu i živi puno povučenijim životom nego u pjevačkim danima. 

Ne zna se puno ni o njezinu ljubavnom životu otkako je prekinula dugogodišnju vezu sa 16 godina starijim glumcem i umjetnikom Igorom Hajdarhodžićem, s kojim ima i kćer Gitu.

Maja i Igor svoju vezu nikada nisu okrunili brakom, a okončali su je 2009. Sada je isplivala njihova zajednička fotografija iz 2005. godine s revije popularnog dizajnerskog dvojca eNVy room, kada su još bili sretni i zaljubljeni.

Nakon prekida s Igorom, Maju se povezivalo s našim proslavljenim odbojkašem Ivanom Donaldom Marićem i inozemnim fotografom Eduom Ferminom, no te veze nikada nije potvrdila.

Kako je Maja izgleda danas i koliko se promijenila od vremena kada je žarila i palila s Divasicama, pogledajte u našoj galeriji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene