Jeste li ih gledali?

Pogledajte kako danas izgleda šašava ekipa iz znanstvenofantastične serije koja nas nasmijava već 33 godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošle su 33 godine otkako se humoristična znanstvenofantastična serija "Crveni patuljak" pojavila na ekranima, a evo kako danas izgledaju njezine glavne zvijezde.

Serija "Crveni patuljak" premijerno je prikazana prije točno 33 godine i do danas je stekla kultni status.

Proglašena je najboljom britanskom humorističnom serijom, a publiku je osvojila šašavim humorom i nezaboravnim likovima. Emitirala se od 1988. do 1999. godine, a nakon duže pauze nove sezone snimljene su 2016., 2017. i 2020. godine.

Jednog od glavnih likova u seriji Davea Listera utjelovio je Craig Charles, koji je posljednjih godina glumu zamijenio karijerom DJ-a. U glazbene vode upustio se nakon što je kao dugogodišnji urednik radijske emisije "Funk & Soul Club" na BBC Radio 6 stekao status ikone funk i soul glazbe, a od tada je dvaput nastupao i u Hrvatskoj. Domaćoj publici premijerno se predstavio u Zagrebu na ljeto 2016. godine, a godinu kasnije nastupio je i na jednom festivalu u Tisnom kraj Šibenika.

Iza sebe ima jedan propali brak s glumicom Cathy Tyson, s kojom ima sina Jacka, a sa sadašnjom suprugom Jackie Fleming ima još dvije kćeri, Nellie-Rose i Annu-Jo.

Glumca Dannyja Johna Julesa, koji je u kultnoj seriji utjelovio Mačka, gledali smo i u filmovima "Blade 2" i "Lopovi, ubojice i dvije nabijene puške". Glumio je i policajca u kriminalističkoj seriji "Smrt u raju" no, na razočaranje mnogih gledatelja, nije se vratio u novoj sezoni. Danny sa suprugom Petulom Langlais ima sina Dantea.

Mrskog Arnolda Rimmera odigrao je glumac Chris Barrie, kojega smo imali priliku gledati i kao glavnog lika u još jednoj britanskoj humorističnoj seriji "Britasovo carstvo", koja bi se ove godine navodno ponovno trebala vratiti na male ekrane. Barrie je privatno poznat kao veliki ljubitelj te kolekcionar starih motora i brzih automobila. Od 1997. godine u braku je s Alecks Barrie te imaju dvoje djece.

Glumac Robert LLevellyn, koji je utjelovio simpatičnog "mehanoida" Krytena, danas je poznat po svojoj podcast emisiji "Fully Charged", u kojoj promovira korištenje obnovljivih izvora energije i ekološki prihvatljiv način života.

Od glavnih junaka serije valja još spomenuti i glumicu Chloë Annett, koja je u 7. i 8. sezoni "Crvenog patuljka" utjelovila Kristine Kochanski. U još jednoj britanskoj znanstvenofantastičnoj seriji "Crime Traveller" glumila je Holly Turner, a to su joj i najzapaženije uloge u karijeru.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene