Neprepoznatljiv!

Iznenadit ćete se kad vidite kako ovaj slatki dječak danas izgleda, okrenuo se vjeri, a od glume je potpuno odustao!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Angus T Jones proslavio se u popularnoj humorističnoj seriji u kojoj je glumio 10 godina, a nakon što je napustio tu ulogu, rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti.

Bivši dječji glumac Angus T Jones javnosti je najpoznatiji kao Jake iz serije "Dva i pol" muškarca" u kojoj je glumio bez prestanka od 2003. do 2013. godine s Charliejem Sheenom i Jonom Cryerom, a zatim i s Ashtonom Kutcherom.

A iako je nekad bio najplaćeniji tinejdžerski glumac u povijesti, otkako je napustio seriju koju ga je proslavila, povukao se iz glume i okrenuo vjeri te je, kako se tada pisalo u stranim medijima, ponovno otkrio kršćanstvo.

Danas mu je 27 godina i rijetko ga imamo priliku vidjeti u javnosti, no paparazzi su ga ovaj tjedan ulovili u Los Angelesu. S velikom bradom, dioptrijskim naočalama i kapom na glavi, malo tko bi prepoznao nekad preslatkog dječaka koji nas je sve nasmijavao s malih ekrana, a poglede je plijenio i svojim bosim stopalima.

Angus je u glumi od malih nogu i prvu ulogu dobio je 1999. godine, kada mu je bilo samo pet godina, a tada je glumio u filmu "Simpatico" sa Sharon Stone i Nickom Nolteom.

Zatim je ostvario još nekoliko manjih filmskih uloga prije nego je postao mnogima omiljeni Jake iz kultne humoristične serije.

Seriju u kojoj je od dječaka postao tinejdžer, a zatim i odrasli muškarac, kasnije je u jednom intervjuu popljuvao i nazvao ju prljavom te je dodao i kako, dok je nije napustio, nije znao što znači biti dobar čovjek.

"Glumim u toj seriji, ali ne želim biti u njoj. Molim vas, prestanite je gledati i puniti glavu smećem. Da znate kakve posljedice ima na vaš mozak, vjerujem da biste odmah prestali gledati takve sadržaje. Nije moguće u isto vrijeme biti istinski bogobojazna osoba i sudjelovati u seriji kao što je ta. To se potpuno kosi s onim što me Biblija uči", kazao je u jednom intervjuu.

Osim kršćanstva, otkrio je i druge vjere.

"Protekle tri godine uključen sam u nekoliko vjerskih organizacija", ispričao je jednom prilikom za People te je priznao i da je i dalje zainteresiran za glumu te da se nada kako će s vremenom povratiti staru slavu.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha (Foto: Instagram) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) Bebe Rexha (Foto: AFP) +20 Bebe Rexha (Foto: Profimedia) Celebrity Haljina koju je nosila pristojna je samo iz daljine, priča je itekako drugačija izbliza, pogotovo sprijeda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene