Prava šteta

Njezinoj egzotičnoj ljepoti i osmijehu nekad se divio cijeli svijet, a zbog brojnih operacija danas jedva drži oči otvorene!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson bila jedna od najuspješnijih i najljepših manekenki 70-ih i 80-ih godina, ali danas je od njezine prirodne ljepote malo toga ostalo.

Američka manekenka Janice Dickinson davnih je dana proglasila samu sebe prvim svjetskim supermodelom, a danas se rijetko pojavljuje u javnosti, no izgleda da je odlučila učiniti iznimku i doći na otvaranje 27. Izložbe LA Art Show u Los Angelesu.

Dobro raspoložena Janice koja će uskoro proslaviti 67. rođendan pozirala je dobro raspoložena okupljenim fotografima, dok je ne sebi imala crne kožne hlače, odgovarajuće čizme i dolčevitu ispod ljubičastog plišanog kaputa. No  i ovog je puta najveću pažnju privukla svojim licem koje je gotovo uništila opsjednutošću plastičnim operacijama i brojnim zahvatima kojima se podvrgla.

Na otvorenje izložbe je sa sobom povela i četvrtog supruga Roberta Gernera, inače bivšeg psihijatra koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s jednom od pacijentica. Upoznali su se na spoju na slijepu 2012. godine i to preko njegovog sina, a zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze.

Uz Janicino ime se veže i skandal u koji je uključen slavni snagator i glumac Sylvester Stallone koji je početkom 90-ih već ljubio sadašnju suprugu Jennifer Flavin, no onda joj je javio pismom da prekida s njom zbog Janice.

Ona je 1994. godine rodila kćer Savannu i Sylvester je mislio da je njezin otac te je dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i manekenka bili su zaručeni šest mjeseci, a koji tjedan nakon što je manekenka rodila, razišli su se jer je DNK test pokazao da Sylvester nije Savannin otac.

Janice je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana i ispalo je da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum. Janice ima i sina Nathana iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Banfić Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić: Celebrity Ivana Banfić: Celebrity +10 Ivana Banfić Celebrity Ivana Banfić objavila fotku koja odaje kakav život danas vodi, potpuno je drugačiji od onog što je nekad radila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene