izgleda kao druga osoba

Svi ga pamtimo kao punašnog, no zadnjih godina šokira nevjerojatnom fizičkom transformacijom, i lice mu se izmijenilo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumca Johna Goodmana svi pamte po punašnoj figuri, no posljedjih pet godina je smršavio čak 90 kilograma te se posvetio zdravom načinu života.

John Goodman ove će godine proslaviti 70. rođendan, a ovaj simpatični glumac posljednjih mjeseci iznenađuje sve svojim izgledom.

Većinu karijere se borio s viškom kilograma i upravo zbog toga ga mnogi i pamte, a nakon što je izgubio više od 90 kilograma izgleda gotovo neprepoznatljivo. Njegova transformacija krenula je prije pet godina kada se odrekao alkohola te se posvetio zdravom načinu života.

Priznao je kako je prije trpao u usta sve što mu se našlo pod rukom, no onda se počeo više kretati te je vježbao s osobnim trenerom koji mu je pomogao da dođe do željene težine.

Slavni glumac jedan je od onih koji je pažnju plijenio zbog svog posla, a ne skandala. Annabeth Hartzog oženio je 1989. godine te par danas živi mirnim obiteljskim životom u New Orleansu. Njihova kćer Molly Evangeline Goodman radi kao asistentica produkcije u filmskoj industriji.

Goodman je tijekom bogate karijere ostvario brojne televizijske i filmske uloge, no njegova je najzpamćenija uloga bila ona u seriji "Roseanne". Glumio je Dana Connora od 1988. do 1997. godine, a serija je svojevremeno obarala sve rekorde gledanosti.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears i Sam Asghari (Foto: AFP) Celebrity Poznat je po dvodnevnom braku s pop-princezom, a sada se našao u ozbiljnim problemima zbog uhođenja

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo Dicaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone (Foto: Profimedia) Celebrity Rijetke fotke glumca s mlađahnom djevojkom zasjenio je njegov poveći trbuh, on je jedan od onih koji škembicu ne skriva

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene