putevi im se razdvojili

Bili su ludi jedno za drugim, no morali su snimati ljubavne scene s kolegama, a očito im nije bilo suđeno

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Redatelj popularne komedije "10 razloga zašto te mrzim" otkrio je da su Julia Stiles i Joseph Gordon-Levitt bili zaljubljeni jedno u drugo i da se to moglo primijetiti 1998. na snimanjima.

Julia Stiles (40) i Joseph Gordon-Levitt (40) proslavili su se ulogama u romantičnoj komediji "10 razloga zašto te mrzim" iz 1999., a 23 godine od snimanja upravo je o njima progovorio redatelj filma Gil Junger. 

Pogledaj i ovo showbuzz bila u finalu zbog kontroverzi Prije 15 godina Sevka je na Eurosongu pjevala ''Moju štiklu'', podrška u Grčkoj tada joj je bio bivši zaručnik, pogledajte fotke!

Naime, on je otkrio da je na setu kemija između Julije i Josepha bila očita. "Bili su vrlo, vrlo privlačni jedno drugome i to je bilo slatko", ispričao je Junger u intervjuu za YouTube kanal Mirá a Quién Encontré.

No u komediji je Stiles tumačila Kat, a nju je osvojio Patrick, kojeg je utjelovio tragično preminuli Heath Ledger. Gordon-Levitt glumio je Camerona, koji je bio zaljubljen u Katinu sestru Biancu i osmislio je cijeli plan kako ju osvojiti. 

"Uvježbavala je ljubavne scene s Heathom, a bila je zaljubljena u kolegu koji je u svojoj prikolici čekao nastavak snimanja. Bilo ih je lijepo gledati koliko uživaju jedno u drugome", komentirao je redatelj odnos Julije i Josepha. 

Glumci na kraju nisu završili skupa, no oboje su u sretnim brakovima. Stiles je od 2017. u braku s kamermanom Prestonom Cookom i imaju trogodišnjeg sina Strummera Newcomba. Supružnici su se upoznali 2015. na snimanju trilera "Blackway", a Julia trenutačno igra jednu od glavnih uloga u seriji "Riviera". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joseph Gordon-Levitt (@hitrecordjoe)

Gordon-Levitt se 2014. oženio znanstvenicom Tashom McCauley te imaju trogodišnjeg i petogodišnjeg sina. Zadnju ulogu odigrao je u filmu "Čikaška sedmorka", koji je imao šest nominacija na ovogodišnjim Oscarima. 

Inače, Joseph se 31. ožujka prisjetio romantične komedije "10 razloga zašto te mrzim" na Instagramu. "Film je izašao na današnji dan 1999. Nikad neću zaboraviti to ljeto, snimanje tog filma s tako divnim ljudima. Najbolji svih vremena. I dalje ne mogu vjerovati da je prošlo više od 20 godina", istaknuo je glumac. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Albina Celebrity Albinin golišavi kostim za nastup na Eurosongu izazvao podijeljene reakcije, što vi kažete, sviđa li se vama?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus i Dalibor Bosančić - 8 Celebrity Neobičan badić s rupama podijelio je mišljenja pratitelja Nives Celzijus, sigurno je da je ona među rijetkima koje će ga nositi!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene