Pamtite ih?

Na prvi pogled bile su slatke blizanke, ali zapravo su izazivale jezu i ledile krv u žilama, evo kako izgledaju 42 godine kasnije!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Louise i Lisa Burns proslavile su se u filmu "Isijavanje" redatelja Stanleyja Kubricka iz 1980. godine no danas žive daleko od svijeta glume.

Blizanke Louise i Lisa Burns snimile su jedne od najzastrašujućih filmskih scena koje povijest pamti i to kao sestre Grady u kultnom hororu "Isijavanje" s Jackom Nicholsonom, a do danas su ostale u dubokom sjećanju svih onih koji su film pogledali.

Pogledaj i ovo Shelley Duvall Neprepoznatljiva! Gotovo 20 godina nije se znalo kamo je nestala: Isplivala najnovija fotografija zaboravljene glumačke zvijezde!

Scene s dvije identične djevojčice u plavim haljinama, i vrpcama u kosi izazivale su jezu kod gledatelja, no evo gdje su te dvije dame 42 godine nakon što je film bio premijerno prikazan.

I dan danas ih nije lako razlikovati, ali više se ne bave glume i žive živote daleko od svjetla reflektora, a prema pisanju Huffington Posta od prije nekoliko godina, Lisa odlučila završiti studij književnosti, dok je Louise mikrobiologinja. 

Jedina poveznica s "Isijavanjem " je njihov zajednički profil na društvenim mrežama na kojem povremeno dijele uspomene iz filma koji ih je proslavio.

U javnosti se više ne pojavljuju često, jedno od posljednjih događanja na koje su stigle zajedno je Weekend of Hell Spring Edition u Njemačkoj 2019. godine gdje su se družile s obožavateljima i dijelile autograme.

U jednom od intervju blizanke su govorile i o svom iskustvu na snimanju, pa su otkrile da je Jack Nicholson drijemao na podu između scena kako bi ostao u svom liku, da je često pričao o tome koliko mu nedostaje kćer Jennifer iz prvog braka sa Sandrom Knightom, te da su imale dojam da je bio odaniji čovjek nego što je njegova slika u javnosti bila prikazivana.

"O moj Bože, svidjelo nam se. Svaki smo se dan osjećale kao da smo pozvane na neku vrlo ekskluzivnu zabavu i bili smo najmlađe i najsretnije osobe koje su bile tamo", prisjetile su se bivše glumice. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Aki Rahimovski +0 Aki Rahimovski i Husein Hasanefendić Hus (FOTO: Pixsell) Celebrity Rahimovski je sa samozatajnom suprugom bio više od 40 godina, a sve je iznenadio prije dvije godine kad je u njegovu obitelj stigla prinova

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene