Ima 47 godina

Od njezine pobjede na Eurosongu i pjesme "Wild Dances" prošlo je 17 godina, neki ne vjeruju kako danas izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ruslana je pobijedila na Eurosongu davne 2004. godine s pjesmo "Wild Dances" koja je postala nezaboravan hit.

Na pozornici Eurosonga tijekom njegove bogate i duge povijesti izmijenjivali su se različiti pobjednici, od kojih su neki do danas već pali u zaborav, dok se o nekima još uvijek priča iako je od njihove pobjede prošlo deset ili više godina.

Pogledaj i ovo showbuzz Pjevala je "Molitvu" Danas ponosno bodri djevojke iz Hurricanea, a ovako je izgledala moćna i pobjednička izvedba Marije Šerifović!

Jedna od njih svakako je pjevačica koja je izvela jedan od najvatrenijih i najzapaženijih nastupa, a njezina pobjeda zapravo nije nikoga iznenadila. Bilo je to 2004. godine u Istanbulu gdje je pobjedu odnijela ukrajinska pjevačica Ruslana s pjesmom "Wild Dances".

Možda se čini kao da je to bilo jučer, no prošlo je već dugih 17 godina, ali Ruslana danas izgleda bolje nego ikad i može se pohvaliti da je u top formi i puno je onih koji ne vjeruju da tako dobro izgleda i da se gotovo uopće nije promijenila.

Danas ima 47 godina i dalje je velika zvijezda, dobila je čak i svoju Barbie lutku, a svoje trenutke iz poslovnog, ali i privatnog života dijeli sa svojim pratiteljima na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ruslana (@ruslana.lyzhychko)

Nakon pobjede na Eurosongu jedno se vrijeme bavila i političkim aktivizmom, a prije nekoliko godina obožavatelji su ju mogli vidjeti na istom natjecanju u Lisabonu gdje se pojavila kao podrška ukrajinskom kandidatu i njihovoj zemlji što je kod mnogih obožavatelja i vjernih pratitelja Eurosonga probudilo veliku nostalgiju.

Ruslana je od 1995. godine u sretnom braku s ukrajinskim producentom i tekstopiscem Oleksandrom Ksenofontovim koji je zapravo autor teksta za njezin nezaboravni i pobjednički hit “Wild Dances”.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene