Nema šanse da ga prepoznate!

Bio je zvijezda filma "Sam u kući 3" i posljednji Kevinov nasljednik koji je pokupio simpatije, ali onda je odjednom odlučio nestati!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Alexander David Linz glumio je glavni lik u filmu "Sam u kući 3", a ubrzo nakon toga povukao se iz svijeta glume.

Američkog glumca Alexandera Davida Linza šira je publika upoznala u trećem nastavku filma "Sam u kući", no iako su mu neki predviđali uspjeh preko noći, on svojeg prethodnika Macaulayja Culkina i njegove uloge ipak nikada nije uspio nadmašiti.

Pogledaj i ovo Lenny Von Dohlen - 4 U 63. godini... Preminuo poznati glumac koji nas je nasmijavao u filmu ''Sam u kući'', emotivnim statusom vijest objavila njegova sestra

Treći nastavak bio je ujedno i posljednji koji je uspio ostvariti zapaženiji uspjeh s novom glumačkom ekipom, a hoće li se to promijeniti, saznat ćemo uskoro jer je najavljen i četvrti dio, koji je već sada naišao na kritike i neodobravanje obožavatelja.

No vratimo se priči trećeg dijela, u kojem više nije postojao lik Kevina McCallistera kojeg je glumio Culkin, već Alex Pruitt, dječak koji se slučajno domogao mikročipa koji je bio skriven u igrački u obliku automobila, za kojim tragaju opasni zločinci i čija meta zbog toga postaje on sam. Alexa je utjelovio tada preslatki dječji glumac Alexander David, kojemu se danas gotovo izgubio svaki trag.

Film je snimljen 1997., no Alexander nakon njega nije ostvario velike uloge. Četiri godine kasnije pojavio se u filmu "Veliki potez", a svoje prve glumačke uloge dobio je u serijama "Cybill" i "Mladi i nemirni", a 1996. godine glumio je sina Michelle Pfeiffer u filmu "Jednog lijepog dana".

Alex danas ima 32 godine, živi u Los Angelesu, a od glume je u potpunosti odustao. 2011. godine diplomirao je na Sveučilištu Berkley i trenutačno radi za organizaciju Watershed Conservation Authority, koja se bavi očuvanjem okoliša, a u javnosti se gotovo uopće ne pojavljuje.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić (FOTO: Ivana Ivanovic/PIXSELL) Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) +0 Blanka Vlašić (FOTO: Miranda Cikotic/PIXSELL) Celebrity Blanku Vlašić ne viđamo često ovako dotjeranu, pogledajte izdanje u kojem je sve oborila s nogu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene