sjećate se njih?

Preslatki blizanci iz omiljene serije odrasli su i danas se bave potpuno drugačijim poslovima, evo kako danas izgledaju!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Blizanci Dylan i Blake Tuomy-Wilhoit pojavili su se još kao djeca u seriji "Puna kuća", a puno godina kasnije bave se potpuno drugačijim poslovima.

Dylan i Blake Tuomy-Wilhoit u seriji "Puna kuća" su utjelovili Alexa i Nickyja Katsopolisa, a pojavili su se u petoj sezoni popularne serije. Zamijenili su blizance koji su originalno trebali utjeloviti Alexa i Nickyja, a pojavili su se u vrijeme kada je Michelle bila dovoljno stara da im može biti uzorna starija sestra. Lik Michelle utjelovile su nekoć najpopularnije blizanke na svijetu, Mary-Kate i Ashley Olsen.

Pogledaj i ovo Puna kuća (Foto: Profimedia) Za ovo je trebalo hrabrosti Omiljeni Joey iz hit-serije objavio svoju potresnu fotografiju pa otkrio tajnu koju je godinama vješto krio!

Alex i Nicky su se pojavili i puno godina kasnije u novijim epizodama "Pune kuće", no više nisu bili nimalo kao pametni dečki koje pamtimo iz starijih sezona. Producenti su ih stoga odlučili potpuno maknuti iz serije.

Blizanci Tuomy-Wilhoit odrasli su te su se odlučili baviti drugačijim poslom od onoga koji su radili kao djeca. Blake se klonio javnosti još otkako se serija završila snimati. Postao je vatrogasac, a kao dječak nije obraćao pažnju na to što je glumio u seriji. Tek u tinejdžerskoj dobi shvatio je kakav je utjecaj serija imala na brojne njegove prijatelje, ali i publiku diljem svijeta. "Sretan sam što sam bio dio toga svega", rekao je jednom prilikom.

Izgubio je certifikat vatrogasca u jednom trenutku te se odlučio baviti obiteljskim poslom i postao je tonac. Dylan je, s druge strane, ostao u zabavnoj industriji. Počeo se baviti glazbom za filmove i efektima, a radio je na velikim projektima, kao što su filmovi "Scouts Guide to the Zombie Apocalypse" i "Furious 7", a dobio je i nominaciju za nagradu Emmy za seriju "Igra prijestolja".

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Gabrijela Žalac Gabrijela Žalac, ministrica regionalnog razvoja i fondova Europske unije (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica regionalnog razvoja i EU fondova Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) Ministrica Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) +0 Gabrijela Žalac (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Celebrity Gabrijela Žalac prije političke karijere pojavila se u spotu Miroslava Škore, pogledajte kako je bivša ministrica tada izgledala!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos i Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) +15 Jeff Bezos, Lauren Sanchez (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Snimka djevojke poznatog milijardera kako gleda Lea DiCaprija postala je pravi hit, no pozadina svega navodno ima drugu priču!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene