neprepoznatljivi su

Danijela Dvornik objavila fotografiju s pokojnim Dinom staru 32 godine i dirnula mnoge: "Mladi i ludi"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik objavila je naslovnicu časopisa za koju je pozirala s pokojnim mužem Dinom Dvornikom.

Danijela Dvornik prisjetila se mladih dana i podijelila je naslovnicu jednog časopisa za koji su ona i njezin pokojni muž Dino Dvornik pozirali. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik - 2 "Toliko divna posveta" Ella Dvornik posebnim je riječima i fotografijom obilježila 15 godina bez oca Dine: ''Fališ uvijek i zauvijek...''

Otkrila je da se radi o 1989. kada je imala 22 godine, a Dino 25. "Početak zajedničkog života. Mladi i ludi", napisala je Danijela pokraj fotografije. 

Na naslovnici je Dino sa sređenom frizurom i bez svoje prepoznatljive brade dok ona ima smeđu, kratku kosu za razliku svoje sadašnje plave. 

Mnoge je Danijelina objava dirnula. "Vi ste točno rođeni jedno za drugo. Ličite kao jaje jajetu. Tužno što je prerano ljubav završila, ali jedna ste od rijetkih žena koja je pravu ljubav iskusila", "Bio i ostao kralj", "Lijepa mladost", "Koja lijepa sjećanja", komentirali su njezini pratitelji. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

Inače, Danijela se često prisjeti svog supruga, pokojnog kralja funka i podijeli njihove zajedničke uspomene i fotografije, a i njena kći Ella objavljuje slike s ocem. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene