divna uspomena

Danijela Dvornik se prisjetila pokojnog supruga Dina, a pokazala je i kako je Ella izgledala kao tek rođena beba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je na Instagramu objavila naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala sa suprugom Dinom i njihovom kćeri Ellom.

Udovica neprežaljenog Dina Dvornika, Danijela, na Instagramu se prisjetila svojeg pokojnog supruga.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik ''bio je muškarac u svakom smislu'' Ella Dvornik objavila stari video pokojnog oca: ''Nemate pojma koliko mi nedostaje, ovo nije čovjek, on je ljudina''

"Dragulj iz prošlosti. Svega nekoliko dana nakon poroda" napisala je uz naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala s Dinom koji je u naručju držao i njihovu tada tek rođenu kćer Ellu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Jako lijepa fotografija", "Neka dobra stara vremena i podsjetnik na divnu mladost","Prekrasna uspomena", pisali su joj pratitelji koji se i nisu mogli dogovoriti sliči li Ella više na mamu ili na tatu, a objava je u kratkom roku skupila preko 5 tisuća lajkova.

Danijela je i ranije ove godine oduševila pratitelje još jednom naslovnicom časopisa na kojoj je pozirala s Dinom iz 1989. godine, kada su se i vjenčali.

I Ella se često na društvenim mrežama prisjeti svojeg pokojna oca kojemu će u rujnu biti 13. godišnjica smrti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +0 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene