divna uspomena

Danijela Dvornik se prisjetila pokojnog supruga Dina, a pokazala je i kako je Ella izgledala kao tek rođena beba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Danijela Dvornik je na Instagramu objavila naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala sa suprugom Dinom i njihovom kćeri Ellom.

Udovica neprežaljenog Dina Dvornika, Danijela, na Instagramu se prisjetila svojeg pokojnog supruga.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik Dobro to izgleda Ella Dvornik se pohvalila da je konačno uspjela nadmašiti mamu Danijelu: "Znala sam da si ljubomorna"

"Dragulj iz prošlosti. Svega nekoliko dana nakon poroda" napisala je uz naslovnicu časopisa iz 1990. godine na kojoj je pozirala s Dinom koji je u naručju držao i njihovu tada tek rođenu kćer Ellu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danijela Dvornik (@danijeladvornik)

"Jako lijepa fotografija", "Neka dobra stara vremena i podsjetnik na divnu mladost","Prekrasna uspomena", pisali su joj pratitelji koji se i nisu mogli dogovoriti sliči li Ella više na mamu ili na tatu, a objava je u kratkom roku skupila preko 5 tisuća lajkova.

Danijela je i ranije ove godine oduševila pratitelje još jednom naslovnicom časopisa na kojoj je pozirala s Dinom iz 1989. godine, kada su se i vjenčali.

I Ella se često na društvenim mrežama prisjeti svojeg pokojna oca kojemu će u rujnu biti 13. godišnjica smrti.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Natasha Richardson i Dennis Quiad (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +0 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Zanimljivosti S njezinom tragičnom smrti još se ne mogu pomiriti obitelj i kolege, bila je voljena glumica, supruga i majka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene