Nekoć je bila velika faca!

Nekad slavna ljepotica snimljena prvi put od 2009. godine, višak kila i prosijeda kosa potpuno su je transformirali!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bridget Fonda snimljena je u neprepoznatljivom izdanju na ulicama Los Angelesa, i to prvi put nakon 2009. godine.

Slavna američka glumica Bridget Fonda, koja se povukla iz glume 2002., nakon što se pojavila u brojnim hvaljenim filmovima poput "Jackie Brown" Quentina Tarantina, snimljena je nakon dugo vremena u javnosti, i to u posve neprepoznatljivom izdanju.

Pogledaj i ovo Bridget Fonda Nije je bilo 12 godina! Pamtimo je kao vitku plavokosu ljepoticu i veliku zvijezdu, a danas ne nalikuje na sebe i skriva se od javnosti

Bivša holivudska miljenica, kojoj je danas 58 godina, viđena je društvu 17-godišnjeg sina Olivera i supruga Dannyja Elfmana, no nitko je nije uspio prepoznati. Nekad vitka plavkosa ljepotica danas ne nalikuje na sebe, i to zbog nekoliko desetaka kilograma koje je prikupila tijekom godina, prosijede kose i naočala za vid koje nosi na transformiranom licu.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE.

Bridget je posljednji put u javnosti snimljena 2009. godine na premijeri Tarantinova filma "Inglorious Basterds", i to nakon što se povukla iz Hollywooda kako bi se posvetila obiteljskom životu.

Glumica inače potječe iz slavne holivudske dinastije Fonda, koja uključuje njezina djeda Henryja Fondu, oca Petera Fondu i tetu Jane Fondu, a u svijetu glume je vrhunac slave postigla tijekom 1980-ih i 1990-ih nakon što je dobila glavne uloge u brojnim kino-hitovima. Mnogi je pamte kao Allison Allie Jones iz trilera "Single White Female" iz 1992. godine, a iste se godine pojavila uz Matta Dilliona u romantičnoj komediji "Singles", koju je režirao Cameron Crowe.

Godine 1997. godine je s Robertom De Nirom, Samuelom L. Jacksonom i Pam Grier glumila u kriminalističkoj drami "Jackie Brown" Quentina Tarantina, a njezina posljednja glavna uloga bila je s Jet Lijem u filmu "Kiss of the Dragon" iz 2001. godine. Svoju glumačku karijeru odlučila je završiti 2002. kako bi osnovala obitelj s Dannyjem, a sina Olivera dobili su 2005. godine.

Godine 2020. Danny i Bridget prodali su svoje dvije vile u Los Angelesu za ukupnu cijenu od 14,6 milijuna dolara i preselili se u Santa Barbaru, gdje posjeduju ranč. Iako su tamo planirali ostati samo mjesec dana tijekom izolacije, na kraju su odlučili da će ranč postati njihov primarni dom.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) Simona Mijokovic (Foto: Facebook) +2 Simona Mijoković (FOTO: Facebook) - 2 Celebrity Simona nakon pet godina iznenadila potezom: "Gospodin je učinio nešto čudesno, nikad nisam osjetila takvu milost''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene