baš šteta!

Nekoć je bila prava ljepotica, divili su joj se i muškarci i žene, a danas se skriva od javnosti jer više ne nalikuje na sebe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Janice Dickinson imala je zavidnu manekensku karijeru, a svojedobno je ljubila i Sylvestera Stallonea, koji je sadašnju suprugu ostavio zbog nje.

Janice Dickinson nekad je bila slavni supermodel i seks-simbol za kojim su muškarci diljem svijeta uzdisali, a žene su htjele biti poput nje. 

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone Pretužno Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

Manekenka koja 16. veljače slavi 66. rođendan uništila je svoju prirodnu ljepotu brojnim kozmetičkim zahvatima. Janice se posljednjih godina rijetko pojavljuje u javnosti, a zadnji put je viđena u lipnju 2020. 

Tada se prošetala sa svojim mužem Robertom Gernerom (71) i njihova dva psa po parku u Los Angelesu. Dickinson je pokušavala sakriti svoje lice unakaženo operacijama pod šeširom i sunčanim naočalama, no nije baš bila uspješna u tome. 

Janice povremeno objavljuje svoje fotografije na Instagramu, a posljednja je bila iz mlađih dana. U srpnju prošle godine podijelila je fotografiju svog lica izbliza koje je izgledalo potpuno drugačije nego kada je viđena u javnosti mjesec dana ranije. Zbog toga je potaknula na razmišljanja je li uspjela popraviti štetu na licu novim zahvatima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janice Dickinson (@janicedickinson)

Inače, Janice je bila najplaćeniji model 70-ih godina, no nakon toga je uništila svoje lice zbog opsjednutosti plastičnim operacijama. Od 2016. u braku je s Robertom Gernerom, psihijatrom koji je izgubio dozvolu za rad jer je započeo vezu s pacijenticom.

Janice je to četvrti brak, a Gernera je upoznala na slijepom spoju 2012. Upoznao ih je njegov sin i zaručili su se nakon samo tri mjeseca veze. 

Uz Dickinson se veže i skandal u koji je uključen slavni snagator i glumac Sylvester Stallone (74). Stallone je početkom 90-ih već ljubio sadašnju suprugu Jennifer Flavin (52), no onda joj je javio pismom da prekida s njom zbog Janice. 

Ona je 1994. rodila kćer Savannu (26) i Sylvester je mislio da je njezin otac te je dobila njegovo prezime nakon rođenja. Glumac i Dickinson bili su zaručeni šest mjeseci, a koji tjedan nakon što je manekenka rodila, razišli su se. 

Naime, DNK test pokazao je da Stallone nije Savannin otac. Janice je u autobiografiji "No Lifeguard On Duty" iz 2002. otkrila da je spavala s tri muškarca u razmaku od nekoliko dana. 

Ispalo je da je otac njezine kćeri filmski producent Michael Birnbaum, a ne Sylvester ni umjetnik. Janice ima i sina Nathana Fieldsa (33) iz braka s televizijskim producentom Simonom Fieldsom.  

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Albina +0 Albina Celebrity Pobjednica Dore ima razlog za sreću i u privatnom životu, evo tko je nogometaš koji je ukrao njezino srce!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene