Kao druga osoba

Kao slatka djevojčica obarala nas je s nogu svojim humorom, ali od pojavljivanja u poznatoj seriji jako se promijenila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ariel Winter često se u javnosti pojavljuje sa svojim dečkom Lukeom Beneardom i pritom u nevjerici ostavlja obožavatelje serije "Moderna obitelj", koji ne mogu vjerovati koliko se s godinama promijenila.

Američka glumica i zvijezda serije "Moderna obitelj" Ariel Winter više nije ona malena slatka djevojčica Alex Dunphy koja nas je osvojila svojim humorom i briljantnošću, već je danas odrasla mlada žena koja plijeni pažnju gdje god da se pojavi.

Pogledaj i ovo Tara Reid (Foto: Profimedia) Nije je dugo bilo Bila je jedna od najzgodnijih glumica, a onda su njezini glumački uspjesi završili u sjeni ružnih priča o njezinu izgledu

23-godišnja Ariel snimljena je tako na jednoj od plaža u Santa Barbari kojom je šetala sa svojim dečkom, 25-godišnjim glumcem Lukeom Benwardom, i pritom pokazala tijelo u badiću, a par se nije previše obraćao na paparazze koji su ih pratili u stopu. Ariel se zaista promijenila od vremena kada je snimala seriju, a osim oblina zaštitni joj je znak postala i platinasta duža kosa kojom je zamijenila tamne, gotovo crne pramenove.

Fotografije s plaže pogledajte ovdje. 

U posljednje je vrijeme i izgubila nekoliko kilograma viška, a poznata je i po odluci da smanji grudi, i to sa samo 17 godina jer su bile veličine F i zadavale joj psihičke i fizičke probleme.

Ariel je s Lukeom u sretnoj vezi od 2019. godine i od prošle godine zajedno žive u njezinoj kući vrijednoj 3,5 milijuna dolara koja ima pet spavaćih soba, šest kupaonica i kućica s bazenom. Samo nekoliko mjeseci prije nego što se zaljubila u Lukea, Ariel je tri godine provela s Levijem Meadenom.

U seriji "Moderna obitelj" glumila je u svih 11 sezona, a kao i sve kolege rastužilo ju je snimanje i emitiranje posljednje epizode u proljeće prošle godine. Inače, s Lukeom je nedavno završila produkciju svog nadolazećeg filma "Don't Log Off", čija je radnja smještena u razdoblje prvih dana karantene zbog koronavirusa. U središtu triler-priče je grupa prijatelja koja planira virtualnu zabavnu iznenađenja za prijateljicu, no to sve propada jer slavljenica odjednom nestaje bez traga.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Alec i Hilaria Baldwin (Foto: Profimedia) Alec Badlwin, Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) +0 Hilaria Baldwin (Foto: Instagram) Celebrity Samo šest mjeseci nakon što je rodila peto dijete, supruga slavnog glumca objavila da su dobili još jednu bebu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene