i danas izgleda sjajno!

Nekoć je žarila i palila svjetskom scenom, a godinama nakon što se povukla ispričala je tužnu privatnu priču

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Andrea Corr pjevačica je nekoć popularne grupe The Corrs koju je oformila sa sestrama i bratom, a posljednjih godina se povukla iz javnosti.

Pjevačica nekad popularne irske grupe The Corrs, 47-godišnja Andrea Corr, ovih dana uživa na plažama Barbadosa, a paparazzi su je uhvatili dok je šetala plažom.

Iako ju je teško prepoznati na prvu te se pokušala sakriti ispod sunčanih naočala i kape, fotografi su u stopu pratili nekoć slavnu pjevačicu koja se sa svojim bendom proslavila brojnim hitovima.

Andrea je u crvenom bikiniju pokazala svoju nevjerojatnu figuru, a mnogi se slažu kako ni dana nije ostarila otkako se povukla sa glazbene scene prije dosta godina.

Pjevačica je prije nekoliko mjeseci u jednom intervjuu ispričala bitku s plodnošću, a nakon pet pobačaja je mislila da nikada neće postati majka. Srećom, sa suprugom Brettom Desmondom dobila je dvoje djece, a priznala je kako o pobačajima nikada nije pričala s puno ljudi.

Skupa s bratom i sestrama Andrea se proslavila u bendu The Corrs. Prodali su preko 40 milijuna albuma diljem svijeta, a još se mnogi sjećaju njihovih hitova "Breathless", "Runaway" i "Dreams".

Iako grupa nije bila aktivna desetak godina jer su se njezini članovi posvetili obitelji, prije pet godina su objavili svoj zadnji studijski album. Album nije bio toliko popularan kao njihova prva izdanja, no The Corrs su istaknuli kako još uvijek uživaju na pozornici kao nekada.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić +0 Melkior Bašić Celebrity Melkior objavio rijetku fotku sa suprugom pa oduševio tisuće fanova, svi redom mu poručili da su zaista prekrasni

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene