U Zagrebu

Prljavci pripremaju spektakl: "Neće biti obnaženih starleta, neće biti gutača plamena"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prljavo kazalište slavit će 40 godina karijere uskoro u Zagrebu. Još uvijek im nije jasno da su njihove pjesme dio opće kulture.

Prljavo kazalište priprema spektakularni koncert u Zagrebu, kojim će proslaviti 40 godina karijere. Bit će to velika završnica njihove slavljeničke svjetske turneje. Nedavno su nastupili u Australiji i Americi. "Ovog puta nije nas u tolikoj mjeri to začudilo, ali nam je bilo drago da su i nove generacije mladih ljudi došle na koncert, da su naprosto pjesme nadišle vrijeme u kome su nastale", priča Bodalec.

Pogledaj i ovo showbuzz Prljavo kazalište Nakon 35 godina karijere i dalje kao klinci na maturalcu!

Vremena za razgledavanje i šoping bilo je minimalno, no Prljavci su kao pravi profesionalci svaki atom energije čuvali za pozornicu. "Izašao sam na ulice New Yorka, vidio sam da je malo prehladno, vratio sam se u hotelsku sobu jer sam znao da nemam pravo da mi se sad nekakv kiks dogodi jer me četvrtak, petak, subotu i nedjelju očekuju nastupi", dodaje Bodalec. Nastupali su u dvoranama u kojima su svoje koncerte ubilježili i Green day, David Bowie i AC/DC, no isprva su ih neki članovi tehnike tih dvorana dočekali s laganom skepsom.

Shvatili su da dečki praše samo dobar rock'n'roll. Velika završnica njihove svjetske turneje, kojom slave 40 godina svirke, bit će u Zagrebu, na stadionu u Kranjčevićevoj 31. svibnja. "Pa ne moram vam puno ni objašnjavati da će to biti isto veliki izazov za bend, mi ćemo opet morati svirati ono najbolje što sviramo na ovoj turneji", rekao je Mladen. "I mislim da će u produkcijskom smislu to biti stvarno na najvišem nivou. Dat ćemo sve od sebe", dodao je Tihomir Fileš.

"Neće biti gutača plamena, neće biti obnaženih starleta, nego ćemo doći mi iz Dubrave i zabavljat ćemo sebe i svoju publiku." Iako su navikli na hvalospjeve svih vrsta, još se nisu naviknuli na činjenicu da su njihove pjesme dio opće kulture. "Penjanje na pozornicu ostvarenje je svih naših snova. Mi to s velikom radošću iz večeri u večer radimo i nikad ne osjećamo nekakvu zasićenost, uvijek respektirajući da su nam se zvijezde poklopile i da je to vrlo velika stvar", kazao je Bodalec. Još je ostalo nešto karata za travnjak za koncert u Kranjčevićevoj, a posebno ih veseli činjenica da će obljetničku turneju završiti upravo u svojem gradu.

Što su još dečki otkrili, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene