priča njezina života

J.Lo u najintimnijoj ulozi dosad pred kamerama ogolila dušu: "Čudno mi je jer sam ovo ja!"

Valentinovo je najbolje vrijeme za romantične Komedije. Iako je bio na čekanju godinu dana zbog pandemije, novi film Jennifer Lopez upravo je to - priča o dvoje ljudi iz potpuno različitih svjetova koji prvo staju pred oltar, a tek se onda zaljubljuju. J.Lo je otvoreno priznala zašto je film "Ti si taj" zapravo intimna priča u kojoj se slavna pjevačica u potpunosti prepoznaje.

Uoči Dana zaljubljenih, u naša kina, napokon, stiže nova komedija, "Ti si taj", koja je zbog pandemije bila na čekanju godinu dana. U glavnim su ulogama Jennifer Lopez, u ulozi glazbene superzvijezde, i Owen Wilson, u ulozi sasvim običnog učitelja matematike. Iako se Lopez na početku filma trebala udati za svojeg jednako poznatog kolegu, spletom okolnosti u braku završi s učiteljem matematike. I tu počinje ljubavna priča.

"Toliko toga sam o njoj shvatila što nitko drugi ne bi shvatio, za mene je to bilo kao da sam ogolila dušu, bilo mi je čudno jer ovo sam ja, stvarno osobno, što nisam iskusila nikad prije", otkila je Lopez.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez prošlost se ponavlja Jennifer Lopez nakon zabrinjavajućeg poteza objavila veliku novost i ostavila obožavatelje u čudu!

Bez obzira na tri propala braka i ljubavne veze s nesretnim završetkom, Jennifer još uvijek vjeruje u sudbinu i ljubav. Ovaj film približit će vas životu iz svjetla reflektora globalno popularne zvijezde.

"Igram svjetsku zvijezdu, jaku i samouvjereno poslovnu ženu, šeficu, ali je i obična osoba koja je usamljena i kojoj treba ljubav, dom. Putuje svijetom i želi naći svoje mjesto", priča J.Lo.

Film "Ti si taj" uvelike zvuči i kao njezin osobni život. U privatnom je već godinu dana u sretnoj vezi s glumcem Benom Affleckom, a u filmu pronalazi sebe i ljubav svojeg života.

"On ju vidi takvom kava je, ne zna da je slavna, ne zna da je pjevačica, već samo osoba i voli ju takvom kakva je ona. Lijepo je vidjeti kako se dva različita tipa nađu iz različitih svjetova i zaljube se", priča glumica i pjevačica.

"Ne možeš zamislit nikog drugog da igra ovu ulogu, savršena je! Neki dan kad smo radili scenu kad je plesala s mojim studentima, vodila ih je kroz koreografiju, svi su ju gledali kad je plesala jer zna plesat, njoj ne treba dvojnica", ispričao je Owen Wilson.

"Ti si Taj" prepun je originalnih pjesama Jennifer Lopez i globalne latino glazbene zvijezde Maluma, kojem je ovo prva filmska uloga.

Romantična komedija temeljena na istoimenoj knjizi o modernoj ljubavnoj priči, slavi, braku i društvenim mrežama u naša kina dolazi u četvrtak 10. veljače.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica za rođendan dobila skupocjeni Porsche! Slavila je u društvu poznatih dama, a pjevao joj je Saša Matić

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Iris Cekuš (Foto: Nova TV) Celebrity Jedan od najseksi muškaraca svijeta ljubi prekrasnu Hrvaticu i priznaje da u braku ima malo ljubomore: "Pa jeste li vi vidjeli moju suprugu?!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene