Hit-predstava

Engleska verzija naše hit-predstave? "Stvarno dobra ideja, to je svjetska tema!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glavni glumci predstave "Otpisane" otkrili su nam u čemu je tajna ove uspješnice s dasaka koje život znače.

Predstava "Otpisane" obara rekorde posjećenosti. Glavni glumci predstave otkrili su nam u čemu je tajna ove uspješnice s dasaka koje život znače. "Doći u svoj grad i imati četiri rasprodane predstave unaprijed, dakle, samo na osnovu dobrog glasa. Ja ne mogu opisati to uzbuđenje, tu sreću i odgovornost, da opravdamo to povjerenje, ali splitska publika znam da ima toplo i otvoreno srce", rekla je Ecija Ojdanić.

Pogledaj i ovo Alen Bičević kao Gabi Novak, TLZP - 23 Nije bilo jednostavno! Alen Bičević briljirao je kao Gabi Novak i odnio svoju drugu pobjedu u hit-showu: "Osjećaj koji sam imao je famozan, nešto neopisivo!"

Više od 25 izvedbi u samo 2 mjeseca dokaz je uspjeha ove predstave koja će vas nasmijati do suza, ali i nagovoriti da pokušate sebe zamisliti u sličnim okolnostima. "Na jedan lak način govori o teškim temama, kako dvije kućanice i jedna studentica dočekuju sirijskog izbjeglicu", priča Ksenija Marinković. Hipnotizirajuća predstava nastavlja sa svojim pohodom na domaća kazališta, a kako je krenulo - možda dobije i englesku verziju.

"To je stvarno dobra ideja i mislim da je to dobra stvar za sitcom za Novu TV jer sva četiri lika su jako živa, a zapravo je i svjetska tema. Da, evo to nam je sad sljedeći korak. Papa je i na Božić sam spomenuo migrante i da svi moramo moliti za njih i da ih moramo puštati. Jer to je grozno da u 21. stoljeću gdje imamo sve blagodati civilizacije beskrajno ugodnog života, odjednom padaju bombe i počne rat. Mislim da bi svi trebali biti otvorenih srca, domova ali i zemlje", zaključila je Ecija.

Što su još otkrile, pogledajte u prilogu IN magazina. Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene