brižna supruga

Bliski prijatelji Kate Middleton otkrili što ona zaista misli o kraljevskom životu, jednu stvar nikako ne bi napravila da se nije zaljubila

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton se ne bi javno eksponirala da se nije zaljubila u princa Williama, tvrde njezini prijatelji, koji dodaju da joj je obitelj centar svijeta.

Vojvotkinja od Cambridgea, Kate Middleton, nikada se ne bi javno eksponirala da se nije zaljubila preko ušiju u princa Williama, istaknuo je njoj blizak prijatelj za Daily Mail.

Pogledaj i ovo Princ William cijelo vrijeme se smješkao Princ William vratio se kraljevskim dužnostima nekoliko sati nakon što su u javnost procurile dugoočekivane snimke Kate Middleton

Kate, koja ovih dana slavi 40. rođendan, protekle je godine odradila nekoliko značajnih projekata, a za božićnu svečanost u Wesmtnister Abbeyju je čak sjela za klavir i oduševila mnoge. Njezin bliski prijatelj sada je izjavio kako se to ništa ne bi dogodilo da nije upoznala Williama.

"William je apsolutna ljubav njezina života. Nema šanse da bi Kate radila bilo što od onoga što danas radi da se nije zaljubila. Jako je otvorena po tom pitanju. Javni život je pun ekstrovertnih osoba, no ona nije jedna od njih", ističe njezin prijatelj. "Ona inale ne voli zabave i voljela bi više da može živjeti mirnim obiteljskim životom", dodao je.

Ipak, smatra kako su William i Kate dobitna kombinacija. "William i njihova djeca su njezin centar svijeta i jako dobro funkcioniraju", kaže prijatelj. Kraljevski par je zajedno postigao balans između privatnog i poslovnog života, a ništa ne prepuštaju slučaju.

Ljudi bliski njima kažu kako su se upoznali vrlo mladi te su odrasli zajedno. I dalje imaju zajedničke interese te su naučili boriti se sa mnogim zlim jezicima. Iza zatvorenih vrata njihova je obitelj vrlo jednostavna, a za Williama je stabilnost najvažnija jer to nikada prije Kate nije imao.

Kako je ranije najavljeno, Kate za svoj 40. rođendan neće raditi veliku zabavu zbog pandemije koronavirusa, a veliki datum obilježit će u uskom krugu obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene