Nikad nije kasno

Zbog 31 godinu mlađe plesačice u 63. je odlučio prvi put postati otac, kaže da je to bila ljubav kakvu prije nije doživio

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jeff Goldblum i Emilie Livingston skupa su od 2011., a spazio ju je u teretani i započeo razgovor s njom. Vjenčali su se 2014. te dobili sina i kćer.

Zvijezda "Jurskog parka" Jeff Goldblum (68) skrasio se tek u kasnijoj dobi i prvotno je bio tajnovit o svojoj 31 godinu mlađoj supruzi Emilie Livingston, no onda više nije mogao kriti koliko je sretan. 

Pogledaj i ovo showbuzz Mlađe je slađe Slavni glumac zaprosio svoju 30 godina mlađu djevojku!

Glumac i glazbenik iza sebe ima dva kratka braka iz 80-ih godina, a plesačicu i bivšu gimnastičarku, koja se natjecala na Olimpijskim igrama, Emilie je upoznao 2011.

Vjenčali su se 2014. i tada je Goldblum progovorio o njihovom upoznavanju te istaknuo da ga je ljubav prema Livingston cijelog obuzela. 

"Bili smo u teretani Equinox na Sunset Boulevardu. Vidio sam je nasuprot krcate dvorane i otišao sam do nje i započeo razgovor", ispričao je glumac koji se zaljubio na prvi pogled. 

Supružnici su 2015. dobili sina Charlieja Oceana. Jeff se sretnom viješću da je u 63. godini prvi put postao otac pohvalio na Instagramu, a posebno ga je obradovalo što mu je dijete rođeno 4. srpnja, odnosno na važan američki praznik Dan nezavisnosti. 

Prije toga Jeff nikad nije mislio da će imati djecu što je svojedobno otvoreno priznao. "Nikad nisam posebno strastven oko očinstva ili to previđao za sebe. Nemam nećake i nećakinje, nikad nisam prije vidio nečiji porod", ispričao je. 

U ranijim brakovima o tome nije ozbiljno razgovarao sa suprugama. Naime, šest godina je bio oženjen kolegicom Patricijom Gaul (75) te tri godine sa zvijezdom filma "Thelma i Louise" Geenom Davis (65). 

"Uvijek sam mislio da je dobro što nemam nikakve drame s djecom", priznao je Goldlum. No onda mu se dogodila velika ljubav s Emilijom s kojom je godinu dana raspravljao oko roditeljstva. 

"Razgovarali smo o tome s mojim terapeutom, otišli k njemu skupa i nakon godinu dana promišljanja rekao sam: 'Ovo nekako zvuči dobro, vjenčajmo se i imajmo djecu", prisjetio se glumac. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeff Goldblum (@jeffgoldblum)

Njegova sreća je bila još veća kada su 2017. dobili kćer River Joe i glumac često ističe da su djeca blagoslov kao i njegova supruga. Iako Goldblum još ima dosta glumačkih angažmana, trudi se biti pažljivi otac i obožava slobodne trenutke u kojima se može posvetiti sinu i kćeri. 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene