objavili i spot

Lorenzo i Maja Bajamić predstavljaju novi singl "Plešem sama": "Ovo je pjesma koja je do mene došla spontano"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesma "Plešem sama" izvrstan je spoj Lorenzovih beatova i nadaleko poznatih glasovnih vještina Maje Bajamić.

Lorenzo je jedan od poznatijih hrvatskih DJ-eva i jedini DJ iz EDM žanra koji je sa singlovima na hrvatskom jeziku dospio na vrhove liste radija i televizija u Hrvatskoj i regiji. Iza sebe ima LP na kojem su gostovali neki od najtalentiranijih hrvatskih izvođača kao što su Mia Dimšić, Antonela Doko, Ivan Dečak, Lara Antić, Goran Bošković, David Magdić, Dino Purić i Reper iz sobe, ali i nastupe diljem regije među kojima se izdvajaju čak dva s Ultre Europe festivala te iz brojnih klubova diljem Jadrana.

Pogledaj i ovo Maja Bajamić - 3 ''Vau Hrvatska'' Naša pjevačica zaigrala se vezicama na bujnom dekolteu, odmah pala usporedba s Ivanom Knoll: "Jača si od nje"

Lorenzov novi singl „Plešem sama“ u suradnji s mladom i talentiranom pjevačicom Majom Bajamić, kvalitetni je izdanak te iste kuhinje, nastao po navedenom prokušanom receptu pa možemo bez straha govoriti o još jednoj uspješnici u nizu. Pjesma "Plešem sama" izvrstan je spoj Lorenzovih beatova i Majinih nadaleko poznatih glasovnih vještina.

„Ovo je pjesma koja je do mene došla spontano, ali čiji refren odlično opisuje moje stanja kada odem od nekog ili nečeg. Posljednje dvije godine života zaista plešem sama, zbog slobode, kako kaže i pjesma. Jako me raduje retro ali i moderan "vibe" koji singl donosi, a najviše njen dolazak na teritorije kojima pripada, a koji mi, kao i svim glazbenicima beskrajno nedostaju: pozornice i klubovi. Hvala cijeloj ekipi s kojom je bio gušt stvarati i surađivati“, rekla je Maja Bajamić.

Veliki je plus ovom singlu i Majina osobnost ali i činjenica da je riječ o prvom izdanju nove etikete TomTom, iza koje stoji poznati glazbeni producent Tomo In der Mühlen.

Ovaj je singl svakako je dobra najava svega onog dobrog što će uslijediti u sklopu nove diskografske etikete. Do tada možemo samo konstatirati kako Maja na ovu stvar sigurno neće plesati sama, a DJ Lorenza ćete već ovo ljeto moći slušati u brojnim ekskluzivnim klubovima.

Pjesmu možete poslušati na Deezeru, Spotifyju i Apple Musicu.

Inače, Maja Bajamić jedna je od kandidatkinja showa "Tvoje lice zvuči poznato". Finale showa "Tvoje lice zvuči poznato" ne propustite ove nedjelje u večernjem terminu na Novoj TV!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sedma emisija TLZP - 1 Maja Šuput i Frano Ridjan sedma emisija TLZP - 2 +0 Maja Šuput i Frano Ridjan šesta emisija TLZP - 3 Celebrity Maja Šuput snimljena u rijetkom izlasku bez sinčića, zbog upečatljivog stajlinga bila je jedna od glavnih zvijezda događanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene