posebna emocija

Naš je duet mnogima bio trn u oku, a sada svi komentiraju da imamo pjesmu godine

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Giuliano i Nina Donelli su zajedno snimili pjesmu "Žali nas more" s kojom će nastupiti 12. lipnja na CMC festivalu.

Giuliano se može pohvaliti jednim od najljepših vokala domaće glazbene scene, a Nina Donelli među najpopularnijim je pjevačicama u rodnoj Sloveniji.

Pogledaj i ovo In Magazin: Giuliano - 1 35 godina na sceni Giuliano nam je ispričao kako mu je bilo glumiti u svjetski poznatom serijalu "Game of Thrones", ali i je li mu žao što nije zaigrao za Hajduk!

Slučajan prijateljski susret potaknuo je ideju o mogućoj suradnji, a činjenica da oboje godinama surađuju s autorskim doajenima hrvatske pop i zabavne glazbe Nenadom Ninčevićem i Branimirom Mihaljevićem učvrstila je odluku o snimanju dueta.

Ninin i Giulianov pjevački senzibilitet inspirirao je cijenjeni autorski dvojac na stvaranje moćne melodiozne balade "Žali nas more" čiji stihovi i glazba odišu autentičnim mediteranskim ugođajem. Oboje su vrlo uzbuđeni što će 12. lipnja imati priliku publici uživo predstaviti pjesmu na CMC festivalu u Vodicama. Snimili su i videospot u režiji Roka Mavera koji prikazuje toplu priču o ocu mornaru koji s dalekih mora svojoj kćeri šalje plišanog medvjedića kao izraz ljubavi i nade u skori povratak.

"Sretni smo što ćemo nakon dugo vremena stati pred publiku i to zajedno izvodeći prelijepu pjesmu koja je napisana s dušom i otpjevana sa srcem. Jedva čekamo uživo vidjeti reakcije ljudi kojima već nedostaje dobre zabave, a mi ćemo se veseliti sa svima koji dođu 12. lipnja u Vodice. Jako smo ponosni na videospot koji nosi posebnu emociju, bio je veliki gušt snimati ga", izjavili su Nina i Giuliano čiji je raspored ovih dana pun. Pripreme za festival su u punom jeku, a na vidiku su i planovi za blisku budućnost koja nosi obilje odličnih koncerata i kvalitetne glazbe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene