potvrdili videom

Jedan od najpoznatijih dua na svijetu šokirao obožavatelje, objavili da se razilaze nakon 28 godina karijere

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo, poznatiji kao Daft Punk, objavili su video kojim su potvrdili da se razilaze.

Popularni pariški duo Daft Punk u ponedjeljak je šokirao brojne obožavatelje viješću da se razilaze nakon 28 godina karijere. Vijesti su objavili osmominutnim videom pod nazivom "Epilogue", a sve je potvrdila i njihova publicistica Kathryn Frazier za Pitchfork.

Thomas Bangalter i Guy-Manuel de Homem-Christo oformili su popularni duo davne 1993. godine, a svojedobno su definirali čitav žanr glazbe. Debitantski album "Homework" iz 1997. godine učinio ih je poznatima diljem svijeta zahvaljujući singlovima "Around the world" i "Da funk". Pjesme “One More Time” i “Harder, Better, Faster, Stronger” dodatno su im osigurale poziciju u vrhu svjetskih izvođača. Prije nekoliko godina su se ponovno vinuli u vrh svjetske glazbene scene zahvaljujući pjesmi "Get Lucky" s kojom su osvojili i dvije nagrade Grammy.

Od samih početaka pa sve do danas su se u javnosti uvijek pojavljivali s kacigama na glavi, što je s vremenom postao i njihov zaštitni znak.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene