doktori iznijeli sumnje

Pamtimo ga kao šaljivog tinejdžera iz hit-serije, a sad je hitno hospitaliziran - strahuje se od teške dijagnoze!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Dustin Diamond, koji se proslavio kao Schreech u seriji "Školsko zvono", prošlog je vikenda hitno hospitaliziran zbog jakih bolova po cijelom tijelu.

Dustin Diamond (44), koji se proslavio kao 12-godišnjak u tinejdžerskoj seriji "Školsko zvono", završio je na hitnom liječenju. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužne vijesti Glumac poznat po ulozi šaljivog tinejdžera u hit-seriji preminuo u 45. godini, tešku dijagnozu utvrdili su mu prije tek nekoliko dana

Kako piše američki TMZ, glumac je žurno hospitaliziran prošlog vikenda na Floridi nakon što je osjetio jak bol po cijelom tijelu. Dustin boravi u bolnici u kojoj doktori provode niz pretraga kako bi mu postavili dijagnozu, a njihove prve prognoze nisu optimistične. 

Naime, TMZ tvrdi da im je izvor rekao da je medicinski tim zabrinut jer vjeruju da Diamond ima karcinom, a obavljaju biopsiju kako bi to potvrdili. U glumčevoj obitelji postoji povijest borbe s tom teškom bolešću, a njegova je majka preminula od raka dojke. 

Inače, Dustin je najpoznatiji po ulozi Screecha u četiri sezone serije "Školsko zvono". Prošle godine napravljen je remake serije na američkoj televizijskoj mreži Peacock, a Diamond nije pozvan da bude dio glumačke ekipe. Medijima je rekao da ne zna zašto je izostavljen. 

Dustin je od 2009. u braku s Jennifer Misner i iste je godine napisao knjigu "Behind the Bell" o događanjima na snimanju popularne serije. Glumac je 2001. objavio bankrot, a prema pisanjima američkih medija, nakon toga se njegovo bogatstvo procjenjuje na 65.000 dolara zbog repriziranja "Školskog zvona". 

Diamond je 2014. imao problema sa zakonom i uhićen je zbog posjedovanja noža s preklopnom oštricom. Optužen je da je kod sebe imao skriveno oružje i time ugrožavao ostale građane. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene