posljednji ispraćaj legende

Tuga na Mirogoju: Zrinka se nije odvajala od Nike, od Cice Kranjčara oprostili su se nogometaši, glumci, manekenke...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brojni poznati došli su se oprostiti od Zlatka Kranjčara koji je pokopan u petak na zagrebačkom Mirogoju.

Zlatko Cico Kranjčar pokopan je na zagrebačkom Mirogoju u petak u popodnevnim satima, a posljednjem ispraćaju legende hrvatskog nogometa prisustvovala su brojna poznata lica.

Pogledaj i ovo Zrinka Cvitešić nastala mala konfuzija Zrinka Cvitešić izazvala pomutnju objavom o dolasku prinove: "O moj Bože, čestitke tebi i Niki!"

Zrinka Cvitešić nije se odvajala od svog partnera Nike Kranjčara koji je pokopao svog oca, a uz njih su cijelo vrijeme bile i Cicina udovica Elvira te kći Lana.

Na sprovodu se pojavila i naša uspješna manekenka Ljupka Gojić Mikić u pratnji svojeg supruga, bivšeg nogometaša Mihaela Mikića, zatim Dario Šimić u pratnji supruge Jelene, voditelj Hamed Bangoura te glumci Hrvoje Kečkeš i Filip Jurčić.

Okupili su se i mnogi poznati iz svijeta sporta, uključujući izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića, zatim Zoran Mamić, Marko Mlinarić, Ante Čačić, i mnogi drugi.

Prije pogreba u hotelu Westin održana je i komemoracija za bivšeg velikog igrača i trenera Dinama, ali zatvorenog tipa sukladno epidemiološkim mjerama propisanim od strane nadležnih institucija. Tamo su bili i članovi obitelji Kranjčar i Zrinka koji su sve pratili iz prvog reda, a Niko je održao emotivan govor nakon kojeg su svi ostali u suzama.

Zlatko Kranjčar preminuo je 1. ožujka u 65. godini života.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene