samouvjerena ljepotica

Oskudni i pripijeni outfit za teretanu koji je ona bez imalo problema obukla za šetnju i pozirala paparazzima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zita Vass je u seksi kompletiću prošetala Beverly Hillsom, a kad je primijetila paparazze, nasmiješila se i pozirala.

Zita Vass (31) počela se baviti poslom modela kao 10-godišnjakinja, a vojsku obožavatelja je stekla seksi kampanjama i atraktivnim fotografijama koje dijeli na Instagramu. 

Manekenka je snimljena u šetnji Beverly Hillsom dok je išla do restorana na ručak s prijateljicom. Zita je nosila sportski outfit primjeren za teretanu i u njemu je samouvjereno koračala ulicom. Bila je obučena u ružičasti kompletić, kratke, pripijene hlačice i sportski grudnjak, a s tim je uskladila i jaknu u istoj boji. 

Vass je obula bijele tenisice i bijele čarape iznad gležnjeva. Kada je primijetila da ju snimaju paparazzi, nasmiješila se i spremno pozirala. Nakon kratke šetnje uživala je u restoranu na ručku s prijateljicom. 

Inače, Zita Vanessa je rođena 11. lipnja 1989. u San Diegu kao kći zrakoplovnog inženjera Petera Vassa i bivše mađarske misice Zite Pap. S 10 godina je počela raditi kao model, a nekoliko godina kasnije su je zamijetili ljudi iz američkog magazina Maxim. Usto je krasila naslovnice češkog i južnoafričkog izdanja tog časopisa. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zita Vass (@zitavass)

Vass se bavi i glumom pa se pojavila u seriji "Californication" i horor-filmu "Djeca kukuruza". Zita je dobra prijateljica sa srpskom glumicom Teodorom Đurić koju je upoznala na Tajlandu te su otada nerazdvojne i skupa su proputovale pola svijeta. 

"Zovem je moje tajno oružje jer govori šest jezika i trenira Krav Magu", napisala je Vass svojedobno o Teodori na Instagramu i istaknula da joj je ona uzor. 

Kako pišu američki mediji, Zita trenutno nije u vezi, ali i inače krije svoj ljubavni život od javnosti. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Negovetić i njezin partner - 2 +0 Mia Negovetić i njezin partner - 1 inMagazin Mia Negovetić odrasla je i zaljubila se: Prvi put se u javnosti pojavila s dečkom koji joj je velika podrška!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 2 Nives Celzijus sedma emisija TLZP - 1 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 5 +0 Nives Celzijus peta emisija TLZP - 3 Celebrity Nives je možda Egipat zamijenila svojom terasom, ali to ne znači da se i obukla - raskošna figura u prvom planu!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene