Sve se promijenilo

Pretužna sudbina žene s golubovima iz filma "Sam u kući": Priča koju je podijelila jednostavno slama srca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Brenda Fricker, najpoznatija po ulozi u filmu ''Sam u kući'', u kojem je utjelovila ženu s golubovima, ispričala je da joj nadolazeći blagdani nažalost neće biti lijepi.

Brenda Fricker (75), koja je najpoznatija po filmu "Sam u kući 2", otkrila je da će Božić provesti sama. 

Žena s golubovima, kako ju pamte obožavatelji kultne komedije, progovorila je u radijskoj emisiji Raya D'Arcyija o tužnim nadolazećim blagdanima. Glumica, koja je osvojila Oscara za najbolju sporednu ulogu u filmu "Moje lijevo stopalo", rekla je da će joj prolaziti dan po dan tako što će isključiti svoj mobitel, spustiti rolete na prozorima i ležati kraj svog psa. 

"Sada imam 75 godina i lagala bih kada bih rekla da ću imati lijep i sretan Božić jer sam jedna od onih ljudi koji su stari i žive sami te ovo razdoblje može biti jako mračno", ispričala je. 

"Isključim telefon i spustim rolete. Unaprijed snimim neke dobre programe i imam psa te tako prođem kroz to razdoblje", rekla je Brenda. 

Ranije ove godine glumica je otkrila da je svog Oscara bacila na dno bazena u Connemari 1989. Inače, Brenda je od 1979. do 1988. bila u braku s Barryjem Daviesom, koji je preminuo dvije godine nakon njihova razvoda. 

Fricker je svojedobno priznala da nije bila na njegovu sprovodu jer je snimala seriju "Brides of Christ" u Australiji i ugovor joj nije dopuštao da se vrati kući. "Postala sam histerična i spakirala kofere kada sam primila poziv da je umro. Nisu me htjeli pustiti doma jer sam mu bila bivša supruga. Ne znam gdje je zakopan i ne želim znati", ispričala je u jednom intervjuu 2015. 

Objasnila je da to ne želi saznati jer joj se srce slomilo u komadiće te otkrila da su se razveli zbog njegova alkoholizma. "Bili smo ludo zaljubljeni unatoč svemu. Uvijek je bio predivan i zanimljiv muškarac. No postao je alkoholičar i nisam mogla s time živjeti. Ni razvod ga nije uplašio, a nakon njega smo se nastavili viđati jer smo bili zaljubljeni", rekla je Brenda. 

Barry je preminuo nakon pada niz stube, a glumica je naglasila da je on zaslužan što je prihvatila ulogu u filmu "Moje lijevo stopalo" i dobila Oscara. "Bacila sam scenarij na hrpu, a on ga je uzeo i rekao da moram snimiti taj film jer će mi promijeniti život", ispričala je Brenda. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ojdanić Ecija Ojdanić +0 Ecija Ojdanić Celebrity Ecija Ojdanić priznala da majka i svekrva ne razgovaraju s njom zbog jedne njezine odluke

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene