Večer za pamćenje

Čolićeva magija osvojila Zagreb: Još jednom održao koncert u prepunoj zagrebačkoj Areni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zdravko Čolić u Zagrebu je nastupio u sklopu turneje ''Ono malo sreće".

Zdravko Čolić koncertom u prepunoj Areni Zagreb potvrdio je još jednom status miljenika publike i najveće regionalne zvijezde.

Pogledaj i ovo Zdravko Čolić u Varaždinu - 8 Jedan, jedini! Najveći regionalni šarmer zapjevao u čast žena te oduševio prvim od dva koncerta u Varaždinu!

Tri godine nakon posljednjeg koncerta na istome mjestu dogodila se Čolićeva magija i večer za pamćenje!

Nedodirljivi kralj romantike držao je dvoranu na nogama čitav koncert, starim i novim pjesmama svoju publiku poveo je na putovanje kroz sve zajedničke godine.

Od ''Esme“, ''Ti si mi u krvi“, ''Glavo luda“, ''Mala“, ''Kao moja mati“ do ''Kuća puna naroda“ ili ''Ono malo sreće“, nizali su se hitovi i balade više od tri sata.

Čolićevi koncerti poznati su po njegovu upečatljivom glasu, zaraznoj energiji i emociji koju razmjenjuje sa svojom publikom, a ona ga je cijele večeri pratila pjevanjem i plesom, uz erupcije oduševljenja.

Čolić je u Zagrebu nastupio u sklopu turneje ''Ono malo sreće“, no sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo bila večer puna ogromne sreće, a publika ni nakon kraja koncerta nije skidala osmijeh s lica.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene