Ne može dočekati!

Zaručnica našeg nogometaša javila se iz bolnice pred porod, uskoro im stiže drugo dijete

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zaručnica Marka Livaje, Iris Rajčić snimila je Instagram story u pola 4 ujutro iz bolnice KBC Sestre milosrdnice.

Nogometaš Marko Livaja i njegova 14 godina starija zaručnica Iris Rajčić (41) vrlo će brzo dobiti drugo dijete, sinčića.

Pogledaj i ovo Iris i Marko Livaja danas je posvećena obitelji Iris Livaja zbog 14 godina mlađeg Marka odrekla se manekenske karijere, a evo kako je izgledala dok je još vladala modnim pistama!

Naime, umirovljena manekenka otkrila je na Instagram storyju se nalazi u zagrebačkoj bolnici KBC Sestre milosrdnice. "Samo da vas pozdravim. Pola 4 je ujutro", napisala je Iris prije nekoliko sati i snimila se kako leži u spavaćici u bolničkom krevetu. 

"Ne mogu dočekati da te primim u svoje ruke, da osjetim tvoj miris. Nema više mjesta u trbuhu", istaknula je Rajčić ranije uz video u kojem se vidi kako se beba pomiče u njezinu trbuhu. 

Inače, Iris je s Livajom 2016. dobila kćer Elizabet, a nogometaš je nedavno otkrio da više ne igra za grčki klub AEK, nego se vraća u Hajduk. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iris Rajčić (@riril33)

Par je vezu započeo 2014. nakon njezinih propalih veza s Krunoslavom Lovrekom i Nikolom Pokrivačem. Zanimljivo je da Livaja ima nadimak "zločesti dečko hrvatskog nogometa" zbog ranijih neprimjerenih ponašanja na nogometnom terenu.

Marko je nakon jedne utakmice udario srpskog nogometaša Danka Lazovića nogom u prsa, a dok je igrao za Atalantu, šakom je udario nogometaša Ivana Radovanovića, a kasnije navijače kluba nazvao gadovima.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lisa Kudrow, Courteney Cox, Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Najvećim obožavateljima "Prijatelja" ovo će uništiti sve: Uočili tik Jennifer Aniston koji se ponavlja u brojnim scenama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene