malo se zeznula

Ronaldova Georgina se skinula u oskudni bodi, no zasjenio ju skupocjeni dodatak

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Georgina Rodriguez pozirala je u seksi izdanju, a na nogama je imala papuče vrijedne 10.000 kuna.

Zaručnica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez (26) često dijeli seksi fotografije na Instagram profilu, a svakom novom se trudi nadmašiti one prijašnje. 

Pogledaj i ovo Georgina Rodriguez imali su i poseban zahtjev Ronaldo i Georgina s djecom uživali u zimskoj idili, koju su im omogućili Hrvati: "Drago nam je što smo joj upravo mi ostvarili tu veliku želju"

Manekenka, koju prati 22 milijuna ljudi, ovog puta je pozirala u svilenom bodiju koji je istaknuo njene obline, a iza nje se naziralo more. Neki pratitelji su se usredotočili na Georginine crte na bokovima koje im baš nisu bile jasne, no većina je hvalila njezin izgled. 

"Wow", "Lijepa", "Kraljica", komentirali su. Ipak, velik dio pratitelja se fokusirao na njene papuče brenda Louis Vuitton koje se prodaju po 1.100 funti (oko 10.000 kuna). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Inače, Rodriguez je nedavno proslavila treći rođendan kćerkice Alane Martine koju je dobila s Ronaldom te je objavila dosad neviđene fotografije snimljene netom nakon poroda. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Prije 30 godina zapamtili smo ih kao mokre bandite: Pogledajte kako danas izgledaju Marv i Harry iz kultnog božićnog filma

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene