iskreni ljepotan

Žene ga obožavaju, a od djetinjstva se nosi s teškim gubitkom zbog kojeg emocije nikad nije skrivao

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Uraz Kaygilaroglu stekao je međunarodnu slavu u seriji "Ambasadorova kći", a njemu je upravo njegova kći Ada najvažnija u životu i odgaja ju s bivšom suprugom s kojom je u odličnim odnosima.

Uraz Kaygilaroglu igra jednu od glavnih ulogu u seriji "Ambasadorova kći", a naočiti glumac je mnogim pripadnicima nježnijeg spola privukao pozornost. 

Pogledaj i ovo Dražen Trogrlić Jeste li gledali? Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

33-godišnji Turčin, koji je utjelovio poslovnjaka Gediza Išiklija, rodio se u četvrti Kadikoy u Istanbulu, a kada je imao četiri godine preminuo mu je otac. Vikende i blagdane je provodio s bakom i djedom koji je prodavao igle za pletenje čarapa. Uraz bi mu često pomagao dok je prodavao na trajektima. 

Diplomirao je marketing na Sveučilištu Bilgi, a 2008. je započeo svoju glumačku karijeru. Tamošnjoj javnosti je postao poznat nakon uloge u komičnoj tinejdžerskoj seriji "Pis Yedili" koja je imala tek dvije sezone i dobila je mnogo loših kritika. 

Uraz je međunarodnu slavu stekao upravo serijom "Ambasadorova kći" iz 2019. koja se prikazuje u zemljama diljem svijeta, a glumca na Instagramu prati 2.2 milijuna ljudi. Zgodni Turčin nikada nije skrivao svoj privatni život pa je poznato da je prošle godine okončao brak s 28-godišnjom glumicom Melis Isiten. Sami su to objavili srpnju 2019.

Par se vjenčao 2014. i dvije godine kasnije je dobio kćer Adu. Nakon razvoda su ostali u odličnim odnosima pa neki kažu se ni ne primjećuje da više nisu skupa. O razlozima prekida ni Uraz niti Melis nikada nisu javno govorili, a glumac često dijeli njihove zajedničke fotografije na kojima je i njihova kći. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Uraz Kaygılaroğlu (@urazka)

Svojedobno su Isiten napali zašto ne obriše slike s bivšim mužem jer samo zbunjuje javnost. "Ja sam osoba koja voli gledati u svoju prošlost i gledajući je, pronalazim snagu u sebi", objasnila je tada. 

Osim izgledom Kaygilaroglu je postao miljenik žena i jer pokazuje koliko ga očinstvo ispunjava i da mnogo vremena provodi sa svojom kćeri. Svojedobno je ispričao da je zaplakao kada se Ada rodila i prvi put ju je primio u naručje. Otkrio je i da mu se ispunio san jer je oduvijek želio postati otac. 

U intervjuima ističe da je njegova ljubav prema kćerkici Adi nemjerljiva i nepredvidljiva te da se nikada neće miješati kada odraste u njene odluke o vlastitoj budućnosti. Uraz je nedavno raznježio obožavateljice kada je na svom Instagramu objavio fotografije na kojem ga njegova kći šminka, a s njima je bila i njegova bivša supruga, Adina majka. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene