To su te zavodljive poze!

Žanamari 40. rođendan obilježila fotkom u tangicama i tako opravdala titulu jedne od najseksi Hrvatica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić je 8. rujna napunila 40 godina, a povodom svojeg rođendana na Instagramu je objavila fotografije kojima je opravdala titulu jedne od najseksi Hrvatica.

Pjevačica Žanamari Perčić slovi kao jedna od najseksi Hrvatica, a laskavu titulu redovito opravdava na svojem Instagramu.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

Na svojoj liniji naporno radi tijekom cijele godine, a rezultati se itekako vide, pogotovo na fotkama koje je objavila za svoj okrugli rođendan.

Žanamari je 8. rujna napunila 40 godina pa se na Instagramu pohvalila svojim utegnutim tijelom bez ijedne mane. U ružičastom topiću i tangicama zauzela je zavodljive poze, a uslijedila je lavina komplimenata.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

"Savršena si", "Nema ti ravne", "Gori sve", nizali su se komentari u sličnom stilu, a neki su joj ispod objave poželjeli i sretan rođendan.

Slične reakcije izazvala je i kada je nedavno pozirala u ružičastom bikiniju, a tada ju je fotkao njezin suprug Mario Perić.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Profimedia) Vin Diesel, Paloma Jimenez (Foto: Getty Images) Vin Diesel (Foto: Instagram) Vin Diesel (Foto: Instagram) +2 Vin Diesel (Foto: Instagram) Celebrity Ovog snagatora pamtimo po isklesanom tijelu, ali svijet ovih dana obilaze njegove iznenađujuće fotke!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Emmanuel Macron (Foto: AFP) Emmanuel Macron (Foto: Profimedia) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Getty Images) +12 Emmanuel i Brigitte Macron (Foto: Profimedia) Preporuke Procurili detalji odnosa francuskog predsjednika i njegove 25 godina starije žene, nije čudo da svi pričaju samo o tome

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene