wow!

Žanamari prošetala u opasno kratkoj haljinici i pokazala zavidne obline, komentaru nije odoljela ni Nives Celzijus

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić svakom novom fotkom izazove pravu pomamu na društvenim mrežama, a svoje utegnuto tijelo ovoga je puta pokazala u opasno kratkoj haljinici.

Naša pjevačica Žanamari Perčić redovito se na Instagramu hvali utegnutom linijom, na kojoj joj mnogi zavide, a još je jednom pokazala svu raskoš svojih oblina.

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

"C'est la vie", napisala je pjevačica u opisu fotke na kojoj pozira u opasno kratkoj haljinici i visokim čizmama do iznad koljena. Sunčani dan iskoristila je za šetnju gradom, a na njezino tonirano tijelo rijetki su ostali imuni.

"Maco", komentirala joj je kolegica Nives Celzijus. "Nevjerojatna si", "Pametna i samouvjerena", "Prekrasan stil imaš", "Blago tvojim fotografima, njima nije teško napraviti dobru fotku", "Izgledaš savršeno", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

Podsjetimo, Žanamari se na domaćoj sceni pojavila sada već davne 2004. godine, a pjevačku karijeru započela je pobjedom u showu "Hrvatski idol" Nove TV 2004. i godinu dana kasnije izdala svoj prvi album, koji je nazvala po sebi.

Četiri godine nakon što je izašao njezin prvi album Žanamari je osnovala bend J'Animals, a to je rezultiralo upoznavanjem sa sadašnjim suprugom Marijem Perčićem. On je postao basist u sastavu i ubrzo su započeli vezu. Vjenčali su se 2014. godine i zajedno imaju kćerkicu Gabrijelu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Tatjana Jurić Celebrity Tatjana Jurić vrckavom objavom otkrila da slavi rođendan, pratitelji joj poručili da znaju zašto izgleda toliko mlađe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene