Nešto fali, a što?

Žanamari u seksi haljini bez grudnjaka postavila pred obožavatelje izazov koji su samo rijetki ispunili

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Žanamari Perčić pozirala je u ružičastoj plišanoj haljini i otkrila da ne nosi grudnjak, no da nešto drugo nedostaje na njezinoj fotografiji.

Žanamari Perčić (39) često dijeli seksi fotografije na Instagramu zbog kojih dobiva mnoštvo komplimenata, a uz posljednju je postavila i izazov za pratitelje. 

Pogledaj i ovo Žanamari Perčić Ali omiljeno nije preskočila Žanamari opet potaknula šuškanja o bračnoj krizi nakon objave o Valentinovu: "Kakva slučajnost, i ja isto!"

"Nešto nedostaje na ovoj fotografiji. Možete li pogoditi što je to? Hajde da vidimo koliko me dobro poznajete. I ne, nije riječ o grudnjaku", napisala je Žanamari. 

Pozirala je u plišanoj ružičastoj haljini s dubokim dekolteom koji je umalo pokazao previše. Uz to je uskladila štikle. Njezina fotografija prikupila je više od 11.000 lajkova, a neki su pokušali pogoditi što nedostaje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Žanamari (@zanamari)

"Rekao bih grudnjak", "Wow, supermodel", "Zadivljujuća kao uvijek", "Tvoja torbica?", "Što god nedostaje, ne mogu se ni na što koncentrirati", "Učinila si to opet, zapalila si internet", "Tetovaža na listu", "Nedostaje tvoja slavna tetovaža ruže. To znači da se radi o starijoj fotografiji, zar ne?", komentirali su. 

Žanamari je zapljeskala pratiteljima koji su naveli tetovažu, što očito znači da su pogodili što nedostaje na slici. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene