A onda su krenuli dalje!

Pogledajte Jordanovu ekipu koja je napravila pomutnju u Šibeniku, predvodila ih je njegova supruga za kojom su se svi okretali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Yvette Prieto odlučila je s društvom prošetati šibenskim ulicama i razgledati grad, dok je njezin suprug Michael Jordan ostao na luksuznoj jahti kojom obilaze našu obalu pa je tako njihova nova destinacija otok Hvar.

Posjet Michaela Jordana Lijepoj Našoj jedna je od glavnih tema domaćih, ali i svjetskih medija ovih dana, a svaki njegov korak pomno se prati, kao i ekipe koju je doveo sa sobom.

Pogledaj i ovo showbuzz Tata Jordan Blizanke stigle na svijet!

Tako je dobro raspoložena skupina snimljena kako napušta 95 metara dugu luksuznu jahtu O'Para, čiji se najam tjedno plaća milijun eura, a predvodila ih je Michaelova lijepa supruga Yvette Prieto.

Upravo je ona plijenila najviše pažnje na šibenskim ulicama u kratkoj lepršavoj haljinici, a svi su primijetili njezinu vitku liniju kojom se i danas može pohvaliti iako više nije aktivna u modnom svijetu.

42-godišnja umirovljena manekenka rođena je na Kubi, Michaela se udala 2013. godine, a zajedno su dobili blizanke Ysabel i Victoriju. Ona je košarkaševa druga supruga, jer je iza njega propali brak s Juanitom Vanoy od koje se razveo 2006. godine i s kojom ima troje djece.

Michael se ipak nije odlučio za izlazak s njima već ih je ispratio s palube i ostao uživati na jahti s kojom su se iz Šibenika otputili na Hvar. Društvo je tamo snimljeno kako uživa na palubi, a Michael i Yvette su okidali zajedničke selfije. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +5 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena pokazala jahtu koju je platila šest milijuna eura, pogledajte luksuz u kojem plovi Jadranom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene