Uvijek sređena

Jordanova supruga u šetnju Hvarom zaputila se golog trbuha, štandove je razgledavala u atraktivnoj kombinaciji

Yvette Prieto prošetala je ulicama Hvara kamo je stigla sa suprugom Michaleom Jordanom i bliskim prijateljima.

Nakon što su uživali i obišli Šibenik, Michael Jordan, njegova supruga Yvette Prieto i prijatelji stigli su na otok Hvar i odmah se uputili u razgledavanje grada.

Na hvarskim je ulicama glavna zvijezda bila upravo 42-godišnja Yvette koja je za šetnju obukla bijelu minijaturnu suknju i rezani top u kojem je pokazala goli trbuh i zavidnu liniju. Društvo su joj pravili prijatelji, dok Michaela nije bilo na vidiku, ali je večer prije uživao u jednom poznatom restoranu.

Yvette je sunčani dan odlučila iskoristiti za razgledavanje grada, a obišla je i štandove sa suvenirima.

Ova umirovljena manekenka rođena je na Kubi, za Michaela se udala 2013. godine, a zajedno su dobili blizanke Ysabel i Victoriju. Ona je košarkaševa druga supruga, jer je iza njega propali brak s Juanitom Vanoy od koje se razveo 2006. godine i s kojom ima troje djece.

Slavni par inače Hrvatsku obilazi 95 metara dugom luksuznom jahtom O'Para, čiji se najam tjedno plaća milijun eura.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 3 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 4 In Magazin: Demi Moore ljetuje u Dubrovniku - 2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 1 +2 Luksuzno zdanje u kojem ljetuje Demi Moore - 2 inMagazin Pogledajte luksuz u Dubrovniku u kojem uživa Demi Moore, vilu u kojoj boravi posjetile su već brojne zvijezde!

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene