pretužno

Popularna YouTuberica iznenada preminula u dobi od 35 godina, ožalošćeni fanovi u nevjerici se opraštaju od nje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mel Thompson je na svojem kanalu na YouTubeu imala preko 170 tisuća pretplatnika, a vijest o njezinoj smrti potvrdio je suprug.

Vizažistica i zvijezda YouTubea Mel Thompson iznenada je preminula u dobi od 35 godina.

Vijest o smrti potvrdio je Melin suprug Puffin na njezinu Instagramu.

"Mel je nažalost jučer preminula", napisao je uz galeriju njezinih fotki. "Izgubili smo predivnu osobu. Samo sam vam htio pokazati osmijehe koje je donijela. Morao sam odgovoriti na puno poruka ljudi koji su samo provjeravali kako je, a da nisu znali da je preminula. Sjajno je vidjeti koliko je bila voljena. I ona je sve vas voljela. Ja ću je nastaviti voljeti i nedostajat će mi zauvijek. Bila je stup naše obitelji", naglasio je Puffin, koji je s Mel dobio četvero djece.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mel (@mel.thomp)

"Volio bih da se može vratiti", zaključio je svoju emotivnu objavu kojom je rastužio brojne obožavatelje svoje supruge. Puffin nije otkrio uzrok njezine smrti, no u moru komentara sućuti istaknuo se i jedan u kojem piše da je bolovala od niza bolesti, uključujući i Ehlers-Danlosov sindrom, rijetko stanje koje pogađa vezivno tkivo.

"Ja sam joj prva rekla da mislim kako boluje od Ehlers-Danlosa, a onda je otišla kod svojeg doktora, koji joj ga je i dijagnosticirao. Govorila je o tome na svom kanalu. Nisam sigurna je li to bio razlog njezine smrti", napisala je jedna Melina obožavateljica, a javila se i druga koja je potvrdila da se dopisivala s Mel o njezinoj autoimunoj bolesti.

Mel je na svojem kanalu na YouTubeu objavljivala videa sa savjetima za šminkanje, recenzijama proizvoda i detaljima iz privatnog života, a imala je preko 170 tisuća pretplatnika.

Zadnji video objavila je 24. rujna, a ispod njega su se već zaredali brojni komentari sućuti njezinih ožalošćenih fanova. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Garner (Foto: Instagram) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Jennifer Garner i John Miller (Foto: Profimedia) Ben Affleck Jennifer Garner (Foto: Profimedia) +1 Jennifer Garner (Foto: Getty Images) Celebrity Malo tko se sjeća da je njih dvoje bilo u braku, a evo kako se danas ponašaju kada se sretnu u javnosti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman Bianca i Roman +7 Bianca i Roman Celebrity Izraz lica Maje Šuput govori sve o neugodnom susretu s osobom iz prošlosti: "Vi se mene ne sjećate? Prije puno godina..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene