"nestvarno i nerealno!"

Naša voditeljica se oprostila od Bandića koji je bio i na njenoj svadbi: "Mnogi od vas ga nisu znali osobno.."

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hana Tabaković istaknula je da je Milan Bandić bio spreman uvijek pomoći, a njihovi životi su se ispreplitali posljednjih 16 godina.

Od Milana Bandića su se oprostila neka poznata lica, a među njima je i voditeljica Hana Tabaković kojoj je gradonačelnik bio gost na vjenčanju prošle godine. 

Pogledaj i ovo Natalija Prica i Milan Bandić Po posljednji put Natalija Prica progovorila o svojem odnosu s Milanom Bandićem: "Da konačno zatvorimo tu priču, to uopće nije tajna..."

"Nestvarno i nerealno! Dragi moj gradonačelniče, šefe i prijatelju, počivaj u miru Božjem. Probudila sam se i gradu u kojem nema više Milana Bandića. Mnogi od vas nisu ga znali osobno, bio je čovjek koji je uvijek bio spreman pomoći. Zadnjih 16 godina životi su nam se ispreplitali, ja novinarka, on gradonačelnik. Tijekom vremena, milijun je terana iza nas. Slavili smo zajedno od rođendana, obljetnica pa i zadnje, mog vjenčanja. Šefe, hvala ti na svemu, hvala na rečenici: 'Mala uz roditelje, ja sam tu!’ Odmori se, šefe, zaslužio si! Brišite me s lista kome ne odgovara, nikada nisam izdala ljude koji su bili uz mene, neću ni sada!", napisala je Hana. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Tabakovic Baksa (@hanatabakovicbaksa)

Inače, Tabaković se udala u Zagrebu u lipnju prošle godine za Borisa Baksu. "Držala sam se preporuka stožera. Odmah da naglasim, imali smo 112 gostiju, i zaista mi je drago da su baš svi došli. Meni je zaista drago da smo okupili sve prekrasne ljude koje smo željeli da budu dio naše priče. Drago mi je da uz brojne političare na svadbu nam je došao i gradonačelnik Milan Bandić, i svi koji unaprijed misle to komentirati naglasit ću da bi svakome bila čast da prvi čovjek Grada bude dio njihovog najljepšeg dana", rekla je tada voditeljica za 24sata


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene