emotivan oproštaj

Vlatka Pokos shrvana zbog prerane smrti svoje nasljednice u Srebrnim krilima: "Ne mogu opisati šok i tugu"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vlatka Pokos se na Instagramu oprostila od svoje imenjakinje i nasljednice u grupi Srebrna krila, Vlatke Grakalić, koja je preminula u 48. godini života.

Vijest o preranoj smrti bivše pjevačice grupe "Srebrna Krila", Vlatke Grakalić, zavila je u crno domaću estradu.

Pogledaj i ovo Vlatka Grakalić - 2 preminula nakon teške bolesti Ekipa IN magazina prisjetila se pjevačice Srebrnih krila intervjuom iz 2011. godine, evo što je tada pričala

Grakalić je preminula u 48. godini, samo mjesec dana nakon što je doznala da boluje od raka maternice, a od nje se na svojem Instagramu oprostila Vlatka Pokos, koja je prije nje pjevala u Srebrnim krilima.

"Ne mogu opisati šok i tugu zbog prerane, prerane smrti drage Vlatke... Bila je topla, srdačna i puna života i takvu ću je pamtiti... Čovjeku ponestane riječi pred ovakvom tragedijom. Moja najiskrenija sućut njenoj obitelji", napisala je uz njezinu fotografiju iz mladosti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

Tužna vijest zatekla je i pjevačicu Marinu Tomašević koja je s Grakalić bila bliska prijateljica.

"Divni, prijatelji, divni trenutci, divna i ujedno tužna sjecanja na našeg Muca, a sada i na našeg slavuja Vlatku Grakalić. Ovu si mi sliku Ti poslala. Draga Vlatkica, nismo uspjeli ispuniti data nam obećanja da ćemo se vidjeti kada budeš došla u Hrvatsku. Jako sam tužna. Volim Te puno. Počivaj u miru u zagrljaju anđela mila moja", napisala je Marina uz staru zajedničku fotku.

Grakalić je postala glavni vokal "Srebrnih krila" nakon svoje imenjakinje Vlatke Pokos i u grupi je pjevala od 1994. do 2000. godine. Neke od hitova po kojima ćemo je pamtiti su "Ljubav je za ljude sve" i "O kako se ludo osjećam".

Vlatka se nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila solo karijeri i 2008. nastupila na Dori s pjesmom "Kaži mi".

Zadnjih godina živjela u Oslu, odakle je njezin suprug s kojim ima dvije kćeri i obično je u ljetnoj sezoni nastupala sa svojim cover bendom na Mallorci.

Vijest o Vlatkinoj smrti potvrdila je njezina sestra Maja.

"Da, nažalost Vlatka je preminula jučer, 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima", kazala je Vlatkina sestra za Večernji list.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene