Zvijezda Playboya

U 47. godini ne skida se iz bikinija, a pobjegla je na maleni otok na kojem dane provodi na plaži

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Silvstedt stekla je slavu još 1993. kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta, a ubrzo ju je zamijetio Hugh Hefner te ju pozvao da pozira za Playboy.

Victoria Silvstedt u 47. godini izgleda fantastično kao i u najboljim danima svoje manekenske karijere te privlači pozornost gdje god se pojavi. 

Pogledaj i ovo Hugh Hefner i Crystal (FOTO: Getty) kruže razne priče! Zavirite u vilu koja skriva mračne tajne raskalašenih tuluma, javnost će uskoro saznati detalje koji su se dosad tajili!

Švedska glumica i manekenka odmara se na otoku Sveti Bartolomej, čime se često hvali na Instagramu. Victoria je bila na plaži u bijelom bikiniju koji je istaknuo njezine bujne grudi i istrenirano tijelo, a dio vremena nije se odvajala od mobitela.

Skandinavska ljepotica, koju najčešće viđamo u badićima, probila se u svijetu manekenstva još 1993. kada je predstavljala Švedsku na natjecanju Miss svijeta. Uskoro ju je zamijetio pokojni Hugh Hefner i pozvao da pozira za magazin Playboy, na što je ona pristala. Nakon toga se pojavila u brojnim izdanjima tog časopisa kao što su Playboy specijalna izdanja i Playboy videi.

Platinasta ljepotica krajem 90-ih sklopila je unosni ugovor s brendom Guess, a surađivala je s poznatim modnim kućama poput Chanela, Diora, Armanija i Valentina. Bila je na naslovnicama više od 500 magazina, među kojima su FHM, GQ, Maxim i Vanity Fair.

Osim manekenstva Victoria se bavi i glumom te se pojavila u nekoliko serija. Također je vodila i reality showove, a tijekom zimskih Olimpijskih igara 2010. imala je emisiju "Sport by Victoria".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Silvstedt Official (@victoriasilvstedt)

Silvstedt je dobra i u pjevanju, rodnu Švedsku osvojila je albumom "Girl on the Run", koji je u toj zemlji dostigao zlatnu nakladu. Manekenka kaže da se time bavi samo iz hobija i ne vidi to kao pravi posao. Osim materinjeg švedskog manekenka govori engleski i talijanski jezik.

Victoria se dosad udavala jednom, u lipnju 2000. za voditelja vijesti Chrisa Wraggea (49), a razveli su se devet godina kasnije. Povezivana je s brojnim muškarcima, među kojima je bivši muž Pamele Anderson, roker Tommy Lee. Manekenka je 2008. ljubila švicarskog poduzetnika Mauricea Dabbaha.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Sobin +0 Slavko Sobin Celebrity Slavko Sobin konačno završio uz jednu od najljepših Hrvatica: "Već dugo to oboje priželjkujemo"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene