"Nema na čemu"

Fotka gole stražnjice Davida Beckhama izazvala je pravu pomutnju na Instagramu, a objavila ju je njegova supruga!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Victoria Beckhama je počastila obožavateljice svojeg supruga Davida njegovom golišavom fotografijom iz bazena.

Nogometaš David Beckham (46) još od mladih dana slovi kao miljenik žena no njegov srce pripada samo suprugi Victoriji (47) s kojom je u braku više od dva desetljeća.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham Ne čini se ugodno David Beckham pokazao što se dogodilo njegovoj Victoriji jer je pretjerala s onim što najviše voli: "Nije da je moja žena dramatična, ali..."

A bivša Spajsica je itekako svjesna da žene još gube glavu za njezinim suprugom, što je potvrdila i svojim zadnjim potezom na Instagramu.

Victoria je objavila fotografiju Davida iz bazena na kojoj je spustio kupaće gaće i pokazao golu stražnjicu.

"Nema na čemu", napisala je u opisu fotke koju je, kako se pohvalila, uslikala ona, a uslijedila je prava lavina reakcija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Hvala ti za ovo", "Srušit ćeš Instagram", "Ne mogu biti sretnija", samo su neki od brojnih komentara u istom stilu, a fotka je u nekoliko sati skupila i više od pola milijuna lajkova.

Inače, David i Victoria vjenčali su se 1999. godine i zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kći Harper Seven.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto:Getty Images) Jessica Chastain i Gian Luca Passi de Preposulo (Foto: Profimedia) +2 Jessica Chastain i Gian Luca (Foto: AFP) Celebrity Svi bruje o očitoj kemiji između udane glumice i oženjenog glumca, dok su daleko od svojih supružnika među njima frcaju iskre!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene