kao da ih nitko ne gleda

Britanska reality zvijezda navikla je dijeliti svoju intimu s javnosti, pa se na plaži u Dubrovniku s dečkom prepustila strastima

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Britanska reality zvijezda Vicky Pattison s dečkom Ercanom Ramadanom trenutno uživa u Dubrovniku gdje su ih fotografi snimili tijekom strastvenih trenutaka na plaži.

Zvijezda kontroverznog reality showa "Geordie Shore" Vicky Pattison (33) već par tjedana ljetuje na našoj obali s dečkom Ercanom Ramadanom.

Pogledaj i ovo Dubrovnik: Snimanje 2. sezone serije Vikinzi: Valhalla - 2 Prizori sa seta Nove ekskluzivne scene iz Dubrovnika: Glumci popularne Netflixove serije poharali ulice grada!

Obišli su Hvar i Brač te su trenutno u Dubrovniku gdje su snimljeni na intimnoj večeri, a fotografi su ih ulovili i na poznatoj dubrovačkoj plaži Copacabana.

Tamo su se prepustili strastima kao da ih nitko ne gleda, a reality zvijezdi to nije bio problem jer je ionako svoju intimu navikla dijeliti s javnosti.

A iako se, kada su tek stigli u Hrvatsku, Vicky na svojem Instagramu požalila kako je Ercanu dosadila uloga njezina osobnog fotografa, opet ju je pristao fotografirati.

Fotke koje je uslikao njezin dečko objavila je i na svojem Instagramu, gdje je prati preko 4 milijuna ljudi, te je uz njih ponovno istaknula koliko je očarana Dubrovnikom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vicky Pattison (@vickypattison)

Inače, Vicky gledatelji diljem svijeta pamte po divljim ispadima i turbulentnom ljubavnom odnosu u showu "Geordie Shore" u kojem se pojavljivala od 2011. do 2014. Nakon toga je bila i u realityju "Ex on the Beach", a zbog svega toga je ostvarila veliku popularnost i na društvenim mrežama.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 10 Celebrity Iva Majoli objavila fotku iz bazena s Anicom Kovač pa njezinu suprugu Robertu poslala jasnu poruku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene