emotivna objava

Najtežih godinu dana udovica Kobea Bryanta obilježila snimkom njega i kćeri: "I dalje se ne čini stvarno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant podijelila je video kćeri Gianne kako igra košarku i fotografiju na kojoj grli oca Kobea Bryanta.

Vanessa Bryant (38) uživa u snježnim radostima s kćerima Natalijom (18), Capri (1) i Biankom (4) što je mnogima drago jer je prošle godine doživjela tešku tragediju.  

Pogledaj i ovo Jennifert Lopez i Alex Rodriguez (Foto: Instagram) Nije skrivala emocije Lopez ronila suze zbog dirljivog govora Kobeove udovice, a fanovi se dive snažnoj i hrabroj Vanessi

Podijelila je na Instagramu nekoliko fotografija sa sanjkanja i skijanja te se pritom pridržavala mjera opreza zbog koronavirusa. Osim kćeri družila se i s drugim članovima obitelji. 

Vanessa se prije uživanja u snježnim radostima prisjetila pokojnog muža Kobea Bryanta i kćeri Gianne koji su stradali 26. siječnja 2020. u helikopterskoj nesreći. Objavila je snimke na kojima njezina kći, koja je imala samo 13 godina kada je poginula, igra košarku te fotografiju na kojoj je zagrljena s ocem Kobeom. 

"Najbolji", napisala je uz sliku na kojoj se oboje smiješe sjedeći uz košarkaški teren. Također je podijelila fotografiju pisma koje joj je napisala jedna od najboljih Gianninih prijateljica, Aubrey. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

"Danas sam dobila ovo slatko pismo od jedne od Gianninih najboljih prijateljica, Aubrey. Volim te, Aubz (kako te je moja Gigi zvala). Hvala ti na tako lijepom dijeljenju nekih od svojih uspomena na moju Gigi sa mnom i što si mi dopustila da ih stavim na Instagram. Moja Gigi je nevjerojatna i istinski cijenim tvoje pažljivo pismo. Voli te tako puno. Nedostaje mi moja curica, a i Kob-Kob jako mnogo. Nikad neću razumjeti kako i zašto se ova tragedija mogla dogoditi tako lijepim, dobrim i nevjerojatnim ljudskim bićima. I dalje se ne čini stvarno. Kob, dobro smo to odradili. Gigi, i dalje činiš mamicu ponosnom. Volim vas!", napisala je Vanessa

Inače, Bryant često dijeli obiteljske fotografije, a nedavno je čestitala svojoj najstarijoj kćeri Nataliji 18. rođendan koji je imala 19. siječnja. Vanessa je zabranila komentare na Instagramu zbog ružnih komentara pojedinaca. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Profimedia) Demi Moore (Foto: Getty Images) +3 Demi Moore (Foto: Instagram) Celebrity Ovo kao da nije ista osoba, jedva smo je prepoznali! Na prvu je teško pogoditi o kome je riječ, svi se pitaju što si je napravila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene