brzo pukla ljubav

Rastava samo godinu dana nakon svadbe od gotovo četiri milijuna kuna: Kum joj je bio Erdoğan, a raskošna proslava proglašena je vjenčanjem godine!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jasmina Izetbegović i Ćamil Humačkić razveli su se godinu dana nakon što su raskošnim vjenčanjem privukli veliku medijsku pažnju.

Unuka Alije Izebegovića, Jasmina Izetbegović, razvela se nakon samo godinu braka, doznaje Klix.ba.

Kći jedinica Alijina sina Bakira i supruge Sebije u kolovozu prošle godine u Sarajevu udala se za poduzetnika Ćamila Humačkića, a bosanski mediji tada su s velikim zanimanjem pratili raskošnu ceremoniju, koju su proglasili i svadbom godine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dnevni avaz (@dnevniavaz)

Veliku pozornost izazvao je Recep Tayyip Erdoğan, turski predsjednik, koji je mladenki bio kum na vjerskom šerijatskom obredu.

Prije nego što je otišao u džamiju, Erdoğan je posjetio grob Alije Izetbegovića te je prošetao Sarajevom. Stigao je u društvu supruge Emine te sina Bilala i snahe Reyyan, koji su Jasminini veliki prijatelji.

Njezin sada već bivši suprug, koji je osam godina mlađi od nje, navodno je za vjenčanje izdvojio oko milijun maraka, to jest gotovo četiri milijuna kuna. 

Vjenčanju su prisustvovali i brojni glumci te poznata lica s regionalne scene.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Tomaž Kavčić Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović +16 Danijela Martinović sa sestrom i mamom Celebrity Danijela u izlasku naletjela na vjenčanog kuma Petra Graše, evo kako je izgledao njihov susret!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears - 1 Britney Spears - 2 Britney Spears - 3 Britney Spears - 5 +16 Britney Spears - 4 Celebrity Potpuno gola Britney Spears na plaži: Priredila pravi show za druge kupače, a onda je fotke bez ijedne krpice javno podijelila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene