zadivljena je našom obalom

Udovica Kobea Bryanta stigla u Dubrovnik sa kćerima i ženom košarkaša koji je igrao s njezinim mužem, objasnila je i razlog svog dolaska

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Vanessa Bryant doputovala je u Dubrovnik u društvu svojih kćeri i prijateljice Catherine McDonnell.

Udovica Kobea Bryanta, Vanessa Bryant otkrila je na Instagramu da je stigla u Dubrovnik sa svoje tri kćeri i prijateljicom. 

Pogledaj i ovo showbuzz tko tu laže? Majka udovice legendarnog košarkaša njegovoj obitelji radi probleme, na vidjelo izlaze brojni detalji

Vanessa, čiji je muž poginuo u stravičnoj helikopterskoj nesreći u siječnju 2020. skupa s njihovom kćeri Giannom, objasnila je da posjetila našu obalu zbog 18-godišnje kćeri Natalije. 

"Dovela sam djecu u Kraljev grudobran. Totalno u Cersei/Khaleesi potez. Kobe je dozvolio Nataliji da ide na putovanje u Hrvatsku s njezinim razredom, ali na žalost putovanje je otkazano zbog Covida. Htjela sam osigurati da ga Natalija posjeti. Predivno je!", napisala je. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Naime, Kraljev grudobran je dio Dubrovnika koji se spominje u hit-seriji "Igra prijestolja" koja se snimala tamo kao i na još nekoliko lokacija diljem Hrvatske što im je povećalo popularnost među turistima. 

Vanessa je uz Nataliju povela i kćeri Capri (2) i Bianku (4), a s njom je stigla i prijateljica Catherine McDonnell, supruga Paua Gasola koji je igrao s pokojnim Kobeom u Lakersima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

Bryant je podijelila nekoliko fotografija na Instagramu, ali i preslatke snimke svojih kćerkica koje su se zaigrale na bazenu. 

Inače, Kobe i njegova Vanessa su u braku bili od 2001., a upoznali su se u studenom 1999. kada je on imao 21, a ona tek 17 godina. Zaručili se nakon tek šest mjeseci veze. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija i Aljoša Asanović +0 Anamarija Asanović (FOTO: Instagram) Celebrity Rijetko dijeli fotografije sa svojim ocem, bivšim Vatrenim, no sada je imala poseban razlog

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene