Blista!

Trudna supruga Ćalete-Cara očarala sve u jednostavnoj kombinaciji, a pokazala je i zanimljivu tetovažu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Trudna Adriana Đurđević oduševila je pratitelje prizorima s plaže i udijelili su joj brojne komplimente.

Adriana Đurđević (29) često dijeli fotografije na Instagramu i izaziva divljenje svojih pratitelja jer blista u trudnoći. 

Pogledaj i ovo Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara - 8 atraktivna mladenka Adriana Ćaleta-Car u vjenčanici kakva se ne viđa često pokazala više od očekivanog, a tu je i spektakularan veo!

"Jednostavnost", napisala je supruga nogometaša Duje Ćalete-Cara (24). Lijepa pravnica je pozirala na plaži u Marseilleu u dugoj bijeloj haljini koju je uskladila sa slamnatim šeširom i sunčanim naočalama. 

Na jednoj od fotografija je pokazala i zanimljivu tetovažu uz zglob desne ruke. Naime, Adriana je tetovirala nogometnu loptu i otkucaje srca. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Ćaleta-Car (@adrianadurdevic)

Kao i uvijek pratitelji su nogometaševu suprugu počastili mnoštvom komplimenata. "Najljepša trudnica", "Anđeo", "Diva", "Kao sirena", "Wow", "Posebna", komentirali su. 

Inače, Adriana je do nedavno uživala u odmoru s mužem na grčkom otoku Mikonosu i svakodnevno oduševljavala svojim objavama. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Marta Fernandes i Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +2 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Celebrity Ni bivši dinamovac nije odolio komentirati suprugu u seksi bikiniju, a dive joj se i druge žene nogometaša: "Srušit ćeš internet!"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i supruga (Foto:Profimedia) Pierce i Paris Brosnan (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) +3 Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Celebrity Imaju ljubav o kakvoj mnogi sanjaju, nakon više od 20 godina mu klecaju koljena zbog supruge koju je često branio od kritika na račun izgleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene